DaV3.Cz 1 Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Share Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Klanové logo pro herní blog Six Team... Prosil bych vaši kritiku a hodnocení, popřípadě co pozměnit či odebrat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Forse 94 Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Share Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Zdá se mi to, nebo to zapáchá přílišnou inspirací od http://www.esuba.eu/ ? // co znamená "We play to you" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV3.Cz 1 Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Author Share Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Inspirace tam je... ))) Ale to zelené logo se používat nebude... We play to you (My hrajeme pro vás)... Vím má, tam být "for"... Všiml jsem si toho až poté, co jsem ukončil PS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Forse 94 Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Share Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Aha, takže sis ani nevšiml při tvorbě druhého loga we play to game? Když to logo je skoro stejné, co na něm chceš hodnotit? Nechápu logiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Share Odesláno: 3. Prosinec, 2012 A já si říkal že je mi to v něčem povědomé Ale furt jsem nevěděl co a eSuba mě vůbec nenapadla Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV3.Cz 1 Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Author Share Odesláno: 3. Prosinec, 2012 Nemá to být kopírka loga eSuby... Tento návrh jsem dostal od členů původní sestavy Six Teamu... Od eSuby jsem se pouze inspiroval rozložením jednotlivých částí loga. Myslím tím znak, text atd... We play to game je v tomto případě už vloženo úmyslně... Jestli že si myslíte že to je opravdu kopírování loga eSuby, klidně to změním... Nedělá mi to problém neboť nechci aby byl Six Team prohlašován za "kopírku". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts