Jump to content

ostatní Freeware Programy


killbill

  

35 members have voted

  1. 1. Líbí se vám stránky?

    • Ano líbí nic bych neměnil pokračuj dál
    • Ano líbí má to své chyby,ale proč ne!
    • Ne,nelíbí (Kdo toto zvolil dejte do komentu a proč)
      0


Recommended Posts

Ahoj tak jsem se ptal Forsíka jestli jsem můžu dat takovej propagační "leták" nejde o reklamu má stránka nic nevydělává a ani nemám v plánu,aby nějak vydělávala.

Jdeme k věcy tato stránka slouži,aby vám dala informace o freeware programech.Určitě si ted kladete otázku však těhle stránek je plno slunecnice,stahuj atd...

Tuhle stránku vedu celkem dlouho každy den pokud je čas dodám článek a co třeba narazíte na zajímaví prográmek,který neznáte a bude se vám zrovna hodit.

Ano jede to na "php fusion" ale nevidím nic co by na něm bylo špatného je to celkem dobrý systém.

 

Máme i fórum na kterém se můžete zeptat na cokoliv musí se to samozřejmě týkat programů.Články rozhodně nepíši o Pirátských verzích ani o Shareware kdo by měl tip na nějakou novou sekci,nebo článek stačí napsat do SZ,nebo dolů pod tento topic.Kdo by měl nějaké nápady na vylepšení stránky stačí napsat.

 

Děkuji všem,že jste si tenhle román přečetli a doufám,že moje stránky vám poskytly potřebne informace.Také jsem dávám anketu tak hlasujte.Vážím si každého názoru.

 

banner2.png

  • Líbí se mi to! (+1) 3
Link to comment
Share on other sites

Na tvoji strance sem si kolikrat uz neco stahoval ale nastvalo me ze i kdyz tam bylo napsano ze program je free tak kdyz sem chtel pozivat funkce toho programu tak to napsalo at si koupim plnou verzi kdyz uz free tak uplne free programy a ne tohle ale jinak musim uznat hodne programu od vas sem uz pouzil takze timhle chci i podekovat ;)

  • Líbí se mi to! (+1) 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Souhlasím, vzhled webu je klasický a pěkný. Web je přehledný a našel jsem tam celkem vše co jsem hledal... :) Doménu bych neřešil... :) Koukal jsem a lidé tam chodí tak i tak... Zbytečně utracené peníze za neziskový projekt....

 

Jinak se mi to osobně líbí... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...