HondaNSR 0 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Ahojte pohral som sa z obrazkami zo Counter Strike 1.6 a takto to vyzera : Prvy obrazok [attachment=0]obrazok1.jpg[/attachment] Druhy obrazok Mam este toho dost vecer ich tu popridavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Lečinský 1 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Fekálně zelený.. nevím prostě se mi to nelíbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Wallpaper? sorry, ale tohle bych si jako tapetu nikdy nedal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondaNSR 0 Odesláno: 12. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Fekálně zelený.. nevím prostě se mi to nelíbí no .. ina farba sa k tomu nehodi Wallpaper? sorry, ale tohle bych si jako tapetu nikdy nedal... napis dvovod : ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweS 0 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 tá zelená je fakt čudná.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Lečinský 1 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Fekálně zelený.. nevím prostě se mi to nelíbí no .. ina farba sa k tomu nehodi Wallpaper? sorry, ale tohle bych si jako tapetu nikdy nedal... napis dvovod : ... :DDD ty si mi ale grafik.. prý jiná barva se k tomu nehodí.. hele dám ti radu - odinstaluj photoshop nebo kde si to dělal a běž si hrát ven s tvými vrstevníky Link to comment Share on other sites More sharing options...
hospoda96 31 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Bez urážky,ale je to sra*ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondaNSR 0 Odesláno: 12. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2012 som zvedavy co ste vy urobili .. asi nic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFailGamer 25 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Je to absolútne na ho*no! Nemá to nič! Stiahnutý obrazok a pridané pozadie. Na pozadie by som si to nikdy nedal! Jedine tak do koša by som to dal.. 0/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkX 16 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Fuj :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Fekálně zelený.. nevím prostě se mi to nelíbí no .. ina farba sa k tomu nehodi Wallpaper? sorry, ale tohle bych si jako tapetu nikdy nedal... napis dvovod : ... Důvod? tady se na to stačí jenom podívat na to, jak to vypadá...a nechoď laskavě na nás s argumentama že bys chtěl vidět co by jsme udělali my, prostě si to sem dal a tady máš kritiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 JAK MŮŽEŠ ŘÍCT, ŽE SE K TOMU JINÁ BARVA NEHODÍ???!!! Ty snad hulíš nebo ti přijde ta zelená takhle kontrastně normální? Stáhnout obrázky, absolutně směšně je ořezat a narvat je na nechutný zelený pozadí ti přijde něco, za co by jsme tě měli hodnotit? Pokud tohle označuješ jako wallpaper, tak si představuji velikost odpovídající rozlišení pro monitory. Kdo jako používá rozlišení 1074x766 nebo 400x400? Nechápu. Navíc nechápu u prvního obrázku, proč se ti druhá vrstva, která měla být za tou první překrývá právě tu první. Ani nechápu, proč to máš tak debilně uřezané. No prostě, silně amatérská práce, která s grafikou ani wallpaperama nemá co společného a ještě tu držkuješ. Jako tohle fakt ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_SupQo_ 0 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 paci sa mi to .To prve mam na pozadi a to druhe na mobile na tapete .... 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondaNSR 0 Odesláno: 12. Květen, 2012 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2012 paci sa mi to .To prve mam na pozadi a to druhe na mobile na tapete .... 10/10 diki Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFailGamer 25 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 paci sa mi to .To prve mam na pozadi a to druhe na mobile na tapete .... 10/10 Buď si slepý, alebo si Multi-acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderátor 1 Odesláno: 12. Květen, 2012 Share Odesláno: 12. Květen, 2012 Uzavírám téma jelikož HondaNSR dostal měsíční ban za multiaccount (_SupQo_). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts