Jump to content
  • 0

pomoc [Help] Facebook


AvestX

Dotaz

Taky nám to "udělali", přes mozilu nám to nešlo, pak sem to skusil přes explorer a jde to v poho .. stačí zadávat "cs-cz.facebook.com" nebo jak to je ... nevim, skus to ..

 

BTW nevydržíš pár hodin bez fb?

Link to comment
Share on other sites

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Ve skole je nude....:/ :d Ja uz toho zkousel dost uz i pres konzoli ping http://www.facebook.com ale to taky nic :/ funguje to akorat pres ty anonymizer ale ty uz taky zacinaj blokovat :/ Jedine se dostat na ucet admina a ten zas*anej program smazat :d

anonymizer ti fachá? skus takovou tu ovečku nebo jakej byl nepamatuju adresu :d ten fachal akorát si na fb nemoch nic psát jen koukat :d a hlavně se tam nedostaň a nezačni na celou učebnu řvát "Sem borec !!! sem na faceeeboookuu!!!!" a všechny děvky a pasáci které jsou u tebe ti nalezou ke kompu, do hlavy si nacpou onu adresu, pak příde učitel nacpe si jí tam taky a řekne jen, "pokračuj v práci" druhý den se koukneš a adresa K.O. vyřízena ..

aneb jak říkám, učitel je jako virus :d

Link to comment
Share on other sites

  • 0

To nepůjde, jen jedině přes nějakej program, nám to v prváku taky udělali a používali jsme Mask my IP, ale pak nám rozdělili wifi na 2 sítě 1. pro žáky a 2. pro učitele (zamčenou) pro žáky některé stránky byly blokovány...ale já si od jedné moc hezké a hodné učitelky vyprosil heslo od učitelské wifi, takže mám přístup kamkoliv a každýho ve třídě stím trápím :d

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Dobrej napad :d

Nebo nevedel by nekdo jak zjistit heslo admina ve windowsech mam takovej pocit 95 :d ?

Jsou ruzný věci kterýma se to dá prolomit...dá se to prolomit tuším 2 nějakýma SW který dokážou prolomit kód accespointu používajícího WEP zabezpečení :)

 

EDIT: Ty SW jsou 1. manpages 2. Aircrack ng 1.1 win

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Obsah fóra » Tvorba stránek, webdesign a programování » PHP & MySQL, správa serverů » Help

 

... a bez prvního příspěvku? FAIL

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...