Jump to content

Admin script Destiny 0.9 - beta


Recommended Posts

Dovolím si s vámi nesouhlasit :). AS má dosti sofistikované příkazy a scripty (třeba ten TimeBan), v mnoha směrech originálně pojeté a hlavně komplexní a přesto velmi optimalizované. Ale to by samo osobě bylo na naší scéně poměrně lehce substituovatelné. Chceme jít však ještě dál. Uvědomili jsme si nutnost přirzpůsobení a chceme poskytnout AS naprosto na míru - v tomhle jsme naprosto jedineční. Většinu funkcí si je již teď možno vypnout/zapnout dle svých představ. V plné verzi pak bude možnost si přímo vybrat i některé věci, které bude obsahovat samotné pwn (AntiCheat, teleporty, timeban,..) a ještě ještě víc script optimalizovat. Odkaz na betu bude do 20h, vyskytly se komplikace..

Link to comment
Share on other sites

Pekné ale trocha kopy exis :d /Eramp /Erdestroy ? :d ale nevadí každy sa raz učí :) inak pekné a dúfam že bude aj pwn :d rád by som si to dal do GM 9/10

Link to comment
Share on other sites

Eramp je opravdu převzaté od Maverica, ale to jsem ostatně zmínil už v článku :). Jedná se o skvělý nápad, my jsme ho jenom zdokonalili. Autorsví za erampy si v žádném případě nepřisvovujem, ale vše ostatní je plně naše tvorba :).

 

Přidán odkaz. Jedná se o betu, takže budu rád za každý bug a nápady. Popřípadě jestli byste chtěli nechat nějaké další prvky Destiny jako volitelné. PS toto rozhodně není můj první script :d, já pawnil od 0.2x, co se zachovalo z tvorby je současný Prison V3 a možná v budoucnu V4, pouze jsem na čas odešel ze scény.

 

Link: http://ulozto.cz/xFC3KwA/destiny-zip

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...