Jump to content

Zemřel bývalý prezident Václav Havel


Roox

Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Prosím aby jste už podobné příspěvky nepostovali protože děti se učí ve škole že to byl velký borec a přitom je pravda trochu jinde neříkám že to byl nějakej hodně špatnej člověk ale jako prezident toho moc neudělal k dobru ba naopak...

 

Ale je to člověk jako každý jiný a nikdo nemá právo soudit druhý od toho tu nejsme

Link to comment
Share on other sites

Až mi kape slza při pohledu na to, kolik lidí bylo zapálit svíčku. Jde krásně vidět, jak je národ banda tupých ovcí, velice snadno ovlivnitelná medii. Mnoho z těch, co událost považuje za tragickou, tak činí proto, že jim to tak bylo vsugerováno ze strany medii (respektuji cizí názor, ale většina z nich neví o Havlovi zhola nic).

 

Jeho podíl na sametové revoluci je velký, za což si zaslouží uznání. Druhá věc je, že díky němu komunisté pouze vyměnili politickou moc za moc ekonomickou - možná byl jenom loutkou v pečlivě naplanovaném převratu, ale to jsou jenom spekulace, které objasní až čas a zveřejněné archivy, to je ted nepodstatné. Velmi zajimavý, je ale jeho postoj k Sbrsku - mimochodem on vymyslel pojem humánní bombardování a jako náš vrcholný státní představitel plně podporoval neoprávněný masakr v Sbrsku ze strany NATO (a podpořily tak albásnkou teroristickou organizaci (UÇK, která etnické čistky vyprovokovala). havel byl také součástí Řimského klubu, který hlásá, že je třeba potlačit lidská práva a zavést globální světovou nadvládu a tato vláda každému regionu bude nařizovat, kolik obyvatel smí mít a chcou i za pomocí násilí regulovat počet obyvatel na zemi. Připadá vám to stále, jako ideály charty 77, kde je pan Havel podepsaný?

 

V rozhlasu hráli Havlovi na počest písničku od Karla Kryla. Karel se musel v hrobě obracet. Karla jsme si sami zabili, zatímco Havlovi chodíme zapalovat svíčky :(.

 

..uznání si určitě zaslouží, každopádně není všechno tak růžové, jak to media prezentují.

Naprostý souhlas konečně rozumný názor tady někdo napsal

//edit drtivá většina tady zvás nezažila komunismus takže nechapu jak se vyjadružejete k tomuto tématu Havel byl disident ano bojoval za lidská prava snad to byla jen poza nevím, ale jste tak naivní, že by jeden člověk udělal převrat? Snad i děti pochopí, že to není možné.......BTW ten jeho miliardovy majetek? :d odkud ho měl ....:d Dělate z něho "BOHA" a že znal Dalailamu???? :d Toho zna každy prezident

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...