Jump to content

[KONEC]DON aka Pan Burns


DON

Recommended Posts

Zdravím

 

 

 

Nejsem na nějaké velké řeči, takže, pawno.cz už není to co to bývalo, sranda, lidi atd..

Rozhodl sem se tohle forum navždy opustit, strávil sem tu pár pěkných let svého života, potkal sem pár nových suprových kamarádů, hodněkrát sem se tu nasmál jako nikde.Občas sem přispěl nějakou tou shit mapkou =D Vemu to po jednom:

 

 

 

Lukáš Valenta:

 

Neměl sem čas a možnosti ho nějak dobře poznat, každopádně mu přeju, hodně štěstí s forem, s vedením, a se vším co umí a co chce v životě dokázat.

 

 

Ingnition.cz:

 

Grafik, který si zaslouží uznání od nás všech na foru, i když je jeho hodnocení někdy záporné, ví o čem píše, a myslí to ze všema dobře, přišel si mi vždycky jako v pohodě chlap. Hodně štěstí s grafikou, a se vším co tě baví.

 

 

DooM:

 

Takovej EMAŘ tady na foru :d..jeden z mála jedinců, se kterým sem se tu nasmál poslední dobou asi nejvíc (Online LIVE Kamery atd, však ty víš :d), i když sme se někdy nepohodli, pořád tě beru jako jednoho z nejlepší tady na foru.

 

 

Cleary aka SmK:

 

Moderátor, který dle mého názoru vždycky banoval a dával vary jenom když si to někdo zasloužil.Dřív sme se taky nějak extra nepohodli, ale vem to čas, beru tě stejně jako DooMa , jako jednoho z nejlepších lidí na foru. Hodně štěstí.

 

 

ffredyk:

 

Moderátor, na kterého si většina lidí stěžuje/stěžovala, je fakt, že to někdy až přehnal, ale vždycky to s váma myslel dobře, a nikdy nebanoval ani nedával var úplně bez důvodu, jako tu někteří psali. Tobě taky hodně štěstí kámo.

 

 

fugasjunior:

 

Kluk, se kterým sem kdysi spolupracoval až moc, snažili sme se rozjet vlastní movie studio,ovšem sme se na to asi po 4 měsících vykašlali.Beru ho jako hodně dobrého kamaráda, který poradí když potřebujete pomoct a nikdy nehraje jenom na jednu stranu.

 

 

QWER:

 

Náš soviet tady na foru =D..vždycky poradí, v pawnu je jeden z nejlepších tady.Hodně štěstí brácho.

 

 

 

Omlouvám se všem, na které sem zapoměl, všem přeju hodně štěstí, ať už v PAWNU, nebo v nastávajícím ŠKOLNÍM ROCE, nevím jestli se na forum ještě někdy přijdu podívat, pokud se tak stane, prosím Lukáše Valentu, aby nemazal můj účet, a nechal ho tak jak je. Snad se ještě někdy potkáme na nějaké EeP vánoční párty, a snad tam ještě někdy uvidíte nějakou moji mapu, kterou pro party udělam jako minulý rok :)..

 

 

S Pozdravem, DON [PanBurns]

Link to comment
Share on other sites

To je to, o čem mluvím. Starší pawno přestene bavit a odejdou. Ale jejich kamarádi tu potom kamarády nemají, takže taky skončí. Nekonečný kruh - proto chci více rozjet další kategorie na pawnu, aby starší nemuseli odcházet.

Neznal jsem tě, takže je nesmysl říkat dlouhé projevy typu "budeš mi chybět", když o tobě nevím vůbec nic.

 

Ale měj se hezky a užívej života.

Link to comment
Share on other sites

Co já? Poradil sem ti, jak se ulít ze školy ;)

 

Tak poraď aj mne :d

 

DON, možno si môj terajší nick nepamätáš, ale môžeš si ma pamätať ako Denny159258 alebo Airsoft3r :) Tiež si pamätám ako sme riešili na icq aké mapy urobíme, aj sme hovorili o tom, že spravíme nové mesto, zakladali sme spolu weby cez wbl.. To boli časy :d Maj sa pekne, prajem veľa šťastia do života a nechsa ti splní všetko, čo si praješ.

Link to comment
Share on other sites

tak vsechno nejlepsi do zivota ti preju. Budes nam chybet. :crazy:

 

"cheers" jupiiii konecne je prec "cheers"

"silent" mozna si to nektery myslite "silent"

"scratch" je konec vsichni nejlepsi odtut odchazeji "scratch"

Link to comment
Share on other sites

Stejně je přeci jen lepší nic nepsat a odejít v klidu protože co když se sem jednou budeš chtít vrátit :d Jinak Hodně štěstí

 

 

nj je to jiný ale není to jen forem ale tím že stárneme a gta scéna taktéž .D

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...