Jump to content

gamemode Rural Life


AvestX

Recommended Posts

Základní Informace

 

Typ hraní: RolePlay

Jazyk: Česky

Odehrávání: Několik vesnic blíže k LS

Registrace: Příkazy /register "Heslo" | /login "Heslo"

HouseSystem: muj starej HouseSystem + ukládání od ffredyka

 

Veškeré Informace

 

GameMod se bude odehrávat ve stejné vesnici jako můj první mod, akorát bude rozšířen i do ostatních vesnic v blízkosti LS.

Budete mít spoustu možností jak vidělat peníze a zabavit se, ve vydělávání penezního majetku si budete moci vybrat spoustu možností, a dát se na stranu zločinu nebo dobra.

Na straně zločinu se můžete buď zaměstnat u mafie kde ovšem budete muset splnit úkol aby jste se mohli zaměstnat, například zabít náhodného vybraného hráče, poté se budete moci zůčasnit misí bud pokračovat v zabijení, nebo loupit banky a získávat milióny, nebo vykrást výkupce zbraní a zbraně poté prodat.

Také se můžete vydat na stranu drogového dealera kde nebudete ani potřebovat zaměstnání "Drogový dealer" jako v ostatní RP modech, stačí sehnat semínka konopí nebo koky a vypěstovat rostlinu na některém místě kde vám jí nikdo nenajde, ovšem pokud chcete s koky vyrobit čistý kokain musíte nejprve koupit nástroje na výrobu, u marihuany stačí usušit a prodat bud mafii nebo hráčům.

Strana dobra je na zaměstání taxikáře, lékárního převozce, polici, záchranáře a ostatních zaměstnání které jsou méně zábavné než zločin ;)

Zaměstnání není ale vše co v modu najdete, můžete si zaject do města pro zbraně, koupit si nové "Vytuněné auto", vyloupit banku jak na vesnici tak ve městě, opít se v místních barech, a ostatní věci které se ještě dají napadnout =)

 

P.S.: vím že se jedná o obyčené RP které znovu nic neznamená, ale snažim se dostat do mozku z5 funkce pawn a pak se pustit do nějákého lepšího projektu ... nikdy sem nic nedokončil :d tak to nemůže nikdo čekat ani od tohodle :d

Link to comment
Share on other sites

Klasika :klidek:

Koukam ze ses uz zlepsil v pravopise :lol: GJ!

a hodne stesti s timhle modem i kdyz ho stejne nedokoncis "lol"

 

Klasika přeně tak :d doufam že to dohrabu alespon do pulky :d pak mě to stejně přestane bavit a vys**u se na to :d

 

ty ještě žiješ?:DDDDDDD

A proč bych jako neměl žít? si na mě poslal mafii? benga? Barunu :d ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...