gledy 1 Odesláno: 24. Únor, 2011 Author Share Odesláno: 24. Únor, 2011 Nevím no, jeto dělané jak podle nějakého CMS než jako podle Administrace. Mě to nijak nezaujalo,ale vím že ty jsi ten z lepších tak to nebudu nijak rozmazávat Díky. Co se týče toho, že je to "podle nějakého CMS", tak jsem nechtěl dělat nic na způsob modernějších administrací, jako má například Wordpress (se kterým jsem se dnes mj. dost rozčiloval). Jelikož je dělaná v rychlosti, není v návrhu pořádný obsah, proto ji to dělá holou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killbill 21 Odesláno: 24. Únor, 2011 Share Odesláno: 24. Únor, 2011 Si dobry grafik mel si lepsi dila toto se mi fakt moc nelibi 2/10 doufam ze se na me nebudes zlobit (muj nazor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr3d4t0r 0 Odesláno: 25. Únor, 2011 Share Odesláno: 25. Únor, 2011 3. verzia sa mi moc páči Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy 1 Odesláno: 25. Únor, 2011 Author Share Odesláno: 25. Únor, 2011 3. verzia sa mi moc páči Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 20. Srpen, 2011 Administrátor Share Odesláno: 20. Srpen, 2011 jeot super ale nejvic se mi libi verze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts