Jump to content

OpaGe Design


Guest Martin_Besenyi

Recommended Posts

logotyp.jpg

Logotyp je absolutně nečitelný. Nevím jestli jsem to správně pochopil, ale asi to bude nějaká prezentace grafika. Logotyp musí být dobře čitelný. Nesmí nutit návštěvníka aby ho luštil, on to musí narovinu přečíst. Tohle je bohužel opravdu nečitelné a ani to není pěkné. Rozhodně bych logotyp změnil a trochu bych ho propracoval.

 

menu.jpg

Hranatý logotyp a zaoblené menu. To je troufalé a zvlášt když je to v bezprostřední blízkosti. Oddělal bych určitě kurzívu, která tam jednoznačně nemá co dělat a nesmyslné ohraničení s tak velkým stínem je rovněž nepěkné. Takže menu doporučuju alespoň z části předělat.

 

obsah.jpg

Obsah je asi v pořádku, nemám tam co vytknout jen bych asi zvolil jiný font nadpisů. Nějaký vyšší než je Tahoma. (Arial aj.)

 

celkovy_vzhled.jpg

Design, který netrhá oči, je jednoduchý, přehledný a poměrně dobře se na něj kouká, nicméně vyjímky tam jsou a volají o změnu.

 

hodnoceni.jpg

Jak jsem řekl design není nijak škaredý, ale od grafického portfolia bych čekal jaksi více. Buď to musí být jednoduché a nebo složité a zároveň propracované. Tento design není rozhodně jednodušše proveden, ale propracován není vůbec. Hodnotím 1/10.

 

doporucuji.jpg

I když design není špatný, udělej ho znovu od základu. Otevři si hezky nový soubor a při tom se inspiruj na devianartu apod.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...