Jump to content

[Design] My portfolio


Guest vlk0061

Recommended Posts

killer":3b1qif4x]Tak to je jasne 0/10

PS naco ta vodotlac co sa bojis ze by ti to niekto skopiroval myslis ze by sa to niekomu chcelo ?

 

Mám takú otázku. Robíš ty vlastne s grafikou? Lebo ešte som nevidel tému od teba, len všetko komentuješ. Takže?

Link to comment
Share on other sites

killer":1f1p04mo]Tak to je jasne 0/10

PS naco ta vodotlac co sa bojis ze by ti to niekto skopiroval myslis ze by sa to niekomu chcelo ?

 

Mám takú otázku. Robíš ty vlastne s grafikou? Lebo ešte som nevidel tému od teba, len všetko komentuješ. Takže?

ano zacinam ale sorry ale je to hnus

Link to comment
Share on other sites

to je škredýýýýý moc škaredýýýý 0/10

 

Každý má svoj štýl, každému sa páči niečo iné.

 

PS: Len, aby ste vedeli vaše názory beriem na vedomie len z 1-2%.

Link to comment
Share on other sites

to je škredýýýýý moc škaredýýýý 0/10

 

Každý má svoj štýl, každému sa páči niečo iné.

 

PS: Len, aby ste vedeli vaše názory beriem na vedomie len z 1-2%.

 

normálně bych sem ani nepsal.. ale když jsi napsal že to chceš zhodnotil...tak jsem to udělal... nic osobního ale ubec se mi to nelíbí

Link to comment
Share on other sites

logotyp.jpg

Logotyp se až moc ztrácí v obsahu. Není vůbec dobře viditelný. Doporučil bych ti změnit font, protože do výsledku ani nezapadá navíc je úplně k ničemu. Tu plechovku s barvou bych tam zakomponoval jinak než je teď. Určitě by to mohlo být lepší. Logotyp je škaredej.

 

 

menu.jpg

Na pohled je nepěkné. Víc si s tím pohraj tohle menu uvidíš na 8 z 10 webů. Nic nového ba dokonce pěkného. Takže horní část designu se mi nezamlouvá.

 

 

obsah.jpg

Bílý obdélník a jinak nic víc. V tom nějaký text a jemu nastavené tučné vykreslení, které se tam rovněž nehodí. Nadpis, tedy "Lorem Ipsum", se mi nelíbí a dalo by se to udělat určitě lépe. Co se týče náhledu referencí, které jsou vpravo. Rovněž se mi nějak nehodí. Linka, která dělí obsah od náhledu by mohla být více světlejší, šipky rovněž.

 

 

footer.jpg

Modrý pruh s textem uvnitř nijak zvláštně na mě nezapůsobil (tím nechci říct, že footer musí nějak působit, ale tento typ footeru bohužel působí a ne kladným způsobem. Když už footer udělám tak nepřehlednutelný měl by také vypadat.). "All rights reserved" bych zarovnal napravo a tím footer zúžil (na výšku) a možná bych si odpustil i ten pruh a zarovnal to pod ten bílý obdélník.

 

 

celkovy_vzhled.jpg

Webdesign na mě neudělal žádný dojem. V téhle době, jak už jsem tu několikrát psal, nám grafika poskytuje nezkonalé možnosti jak web zkonstruovat. Zde jsme se vrátili o 10 let nazpátek. Neříkám, že jednoduché weby nejsou pěkné, ale i jednoduchost se musí umět. Nelíbí se mi to.

 

 

doporucuji.jpg

Doporučuju ti aby sis nějaký večer sedl k počítači, našel sis nějaké Web templates (Placené, protože mezí free web templates nenajdeš tak kvalitní tvorbu) a zkusil se trochu inspirovat. Nebo prostě prohlížej portfolia grafiků (doporučuju američany, angličany a francouze - ti mají krásné portfolia, vetšinou..) a zkus následně na to něco vytvořit. Nenabádám tě k tomu abys něco kopíroval. Pouze se podívej jak se co dělá, nebo jak to dělají ostatní.

 

 

hodnoceni.jpg

Tuctový design. Prostě nezaujal ani jednoduchostí a ani umem, proto hodnotím 0/10.

 

 

PS: Dej to sem prosím i bez vodoznaku. Je to hnus. A je to úplně k ničemu.

PS2: Možná by mu pomohlo kdybyste napsali co se vám nelíbí. Ne že dáte jen 0/10. To mu asi moc nepomůže.

Link to comment
Share on other sites

Daw3 >> Tvoj názor beriem na vedomie, už len preto, lebo si to pekne rozpísal, aby som si to mohol opraviť. Ďakujem!

 

hospoda96 >> Tebe sa nemusí.

 

Poznámka: Na vedomie neberiem slovné spojenia!

Link to comment
Share on other sites

Doporučuju ti to vážně celé předělat. Zapoměl jsem to tam napsat. Ale je to vážně takové.. nic moc.. A ještě jednou bych tě rád poprosil aby si tu dal ten webdesign bez toho vodoznaku, který jak už jsem řekl, je k ničemu.

Link to comment
Share on other sites

Zkus se podívat na tento logotyp. Je úplně jednoduchej, ale bez problému ho přečteš a nedá se říci, že je hnusnej. Zkus experimety s patkovým písmem a zakomponuj do toho i obsah.

 

[attachment=0]EXAMPLE.jpg[/attachment]

 

Logotyp - Patkové

Menu - Bezpatkové

Nadpisy - Patkové

Obsah - Bezpatkové

Footer - Patkové/Bezpatkové (výběr je na tobě)

 

Až něco vytvoříš pošli mi to do sz a řeknu co jsi delal blbě. Je vidět že ty základy ve Photoshopu znáš. Problém je fantazie, představyvost a omezenost. ;)

 

Doporučuji zaroveň zkusit: http://colorschemedesigner.com/

Výborná pomůcka, kterou používám.

Link to comment
Share on other sites

Dohodli jsme se s Dawem, že budeme hodnotit tímhle způsobem (pokud by to někomu nebylo jasné :))

 

dojem.png

Nudný, bez života umírající pohled :d

 

logo.png

Jestli se tomu vůbec nějak takhle říct dá. Písmo jsi použil příšerné a absolutně se tam nehodí, vyblité barvy v něm z něj dělají ještě větší příšeru, ketrá by nutně nemusela být. Kyblíček s barvou je jediná věc, která ten web oživuje a proto je to i jediný předmět, který se tam absolutně nehodí.

 

header.png

Tady je to řešený pouze umístěním loga, takže se tu dá řešit jenom ten text vedle loga. Jde tam vidět snaha to nějak upravit ale bohužel je to zase o ničem.

 

menu.png

Menu je klasika, ačkoliv už se dneska nedá moct vymyslet menu, které by nebylo "klasické" ale dalo by se udělat lepší. Tohle je až moc velká klasika, kterou ti ale já osobně nezazlívám... :d

 

obsah.png

Na obsah si se lidově řečeno vysral :) Je totálně odfláknutý a o ničem. Kde se ti ztratila ta malá fantazie, kterou jsi měl od obsahu nahoru? Je to škoda, protože to zabilo skoro velkou část stránky. Ty reference vím jak jsi chtěl nebo jak chceš, aby vypadali ale bohužel jsi je zrealizoval nešťastně a prostě tomu všemu chybý nějaký styly. Je to prostě jenom tak nachudo daný. Ten obsah jsi mohl skutečně udělat lepší, protože to je jedna z nejpodstatnějších věcí na celé stránce.

 

footer.png

I footer se dá udělat hezky, v tomhle případě je to ještě horší jak menu. Je oničem a absolutně kazí dojem celé stránky. Podporuji návrh, který tu napsal Daw3.

 

verdikt.png

O/1O - Řekněme, že se mi nelíbí barvy, které zatím neumíš dobře využít či použít. Rozhodně neztrácej naději a jak už psal Daw3, podívej se na nějaké kvalitní práce aby jsi prostě získal smysl pro moderní grafiku. Protože tohle je opravdu příšerné, ale takhle jsem začínal i já. Proto nelam hlavu, a zkoušej víc zapojovat fantazii. Pokud se naučíš i dobře používat brushe (dá to chvíli čas), tak můžeš vykouzlit úplně úžasný jednoduchý web....

Link to comment
Share on other sites

Logo


Logo v tom všetkom obsahu zaniká dal by som ho výraznejším fontom a nejakou inou farbou pretože keď si to nepriblížiš tak to skoro nevidíš . A font je podľa mňa príliš tenký . Toľko k logu

Obsah


V obsahu skoro nič není je tam Lorem Ipsum a nič iné mohol si pridať nejaké bočné panely menu skrátka si sa s tým mohol pohrať

Navigačný Panel


Ten horný navigačný panel sa mi zdá taky hodený do stredu ako keby tam bol najpodstatnejší takže ten sa ti možno zo všetkého podaril najviac

Referencie (bočný panel)


Tak týmto si si to pokazil ten bočný panel je otrasný tá žena (to nieje podstatné) je celá rozmazaná a je to ten panel zaberá polku designu takže ten panel tam nemusel byť mohol si ho dať inde

Celkové Hodnotenie


Takže keď som písal tieto chyby aj keďže to je jednoduché tak ti dávam 0/10 mohol si to prepracovať :)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...