Jump to content

(Graphic) Hosting Theme


HackerxD

Recommended Posts

Na můj vkus je to trošku moc chaotické. Jeví se mi to, jako by jsi to dělal podle nějaké free šablony, protože tohle je přesně takovej typ.

 

Logo se mi moc nelíbí. Ty kolečka v něm beru, zbytek už je trošku vedle. Menu, no.... no prostě nějaký a to submenu nad headerem není nejhorší. Header je takovej zvláštní a informace v něm se tak nějak ztrácí. Nevhodně zvolená barva písma.

 

Panel novinek se mi zdá až moc odfláknutej. Takhle je to fakt na dvě věci :) Toplist u hostingu je asi tak stejně podstatná, jako tvůj koutek po partnery a loga hostingu :)

 

Tak a ty panely se službama je opravdu příšernej. To je vážně kekel. Příšerné písmo, příšerně chudý a příšerně oničem :d To rozvržení nechápu. Celý to prostě nechápu. Je to hnus :d

 

Celkově se mi to nelíbí a proto dávám to co dávám.

 

Verdikt: O,5/1O - Zdá se mi to hnusná kopie nějaké free šablony + nějaké prvky se mi zdá že jsi použil z nějaké free psd template na internetu, protože menu a headeru nevěřím že jsi dělal ty.

Link to comment
Share on other sites

Logotyp


Hledám někde nějakou souvislost s kruhy a hostingem, ale žádná mě nenapadla. V tom případě nevím co děalají nějaký hnusný kruhy v logotypu. Ten nápis tomu samozřejmě nijak nepomáhá. Logotyp je teda slušně řečeno k hovnu.

 

 

Header


Jak řekl IngnitionCZ, informace se v něm opravdu ztrácejí. Ale já bych neřekl, že je to barvou písma. Ale tím rozložením. Tím blbým chaotickým rozložením, které reprezentuje tenhle design. Bláznivej hnusnej layout, který si ještě k tomu neuměl zpracovat tak aby se líbil.

 

 

Menu a Submenu


Menu (Pod logem)vůbec nesedí do stránky. Navíc tohle má každej druhej web a nelíbí se mi to opravdu.

 

 

Panely


Panely jsou jednoduše provedeny s lehkým přechodem, ale je to suchý a nijaký. Co se týká těch třech panelů veprostřed - "maglajs".

 

 

Footer aneb patička stránky


V tom jsem za jedno s IngnitionCZ. Nechápu co tam dělá statisika s partnery. O ničem.

 

 

Celkový pohled


Hnus. Nevidím nic co by se mi líbilo nebo věc ve které je kapka umění. Barvy poměrně dobře zvolené, ale využité mizerně.

 

 

Hodnocení


Design se mi nelíbí. Nezaujala mně ani jedná část designu. Header, menu a logo opravdu nijaké a obsah níže to jen podtrhává. Je to opravdu hnus. Hodnotím: 0/10 a to jen proto, že mám dobrou náladu. :d Ne, opravdu je to bída.

 

PS: Ti co hodnotili 10/10 jsou omezení.

Link to comment
Share on other sites

omg inkognito teraz si ma fakt nasral , od kedy robím designy tak som ani raz neprekresloval psd témy , tak nekecaj blbosti že ten header je len upravený

hmm , tvoje témy som ešte nevidel , len toho džeksna co si stiahol z netu a rozmazal , omg

Link to comment
Share on other sites

Já bych rád nejen pro HackerxD, ale i pro ostatní upřesnil proč jsem nedal více a nikdy jsem nedal 10/10. A proto bych zde udělal menší tabulku hodnocení.

 

0/10 - Není design

1/10 - Není design, ale dobrej pokus

2/10 - Je design, ale hnus

3/10 - Docela dobrý design, ale nedal bych si ho na web

4/10 - Celkem pěkný design

5/10 - Opravdu pěkný design, pravděpodobně ten dotyčný grafice min. trochu rozumí

6/10 - Nádherný design - dal bych si ho na web

7/10 - Maximum mých prací

8/10 - o_O Hustota aneb vysemenění

9/10 - Práce nejznámějších světovích designerů

10/10 - Jsem ještě neviděl.

 

Vy, kteří hodnotíte jakoukoliv práci rozmyslete si to dobře. Když dáte 10/10 automaticky souhlasíte s tím, že níc lepšího na světě není. To není dobré hodnocení. Zkuste si z téhle tabulky něco odnést. ;)

Link to comment
Share on other sites

Daw3 hele to hodnocení děláte podle toho jestli ten design je podle nějakých grafických pravidel (pokud jsou) nebo podle toho jestli se ti líbí nebo ne. Protože třeba některé designy se třeba 50 negrafikům líbí (prostě jen koncovej uživatel co bude stránky prolejzat a nerozumí webdesignu) a jeden grafik napíše že je to hnus.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...