Jump to content

[Design] Logo for Jamess_86_


«Claine»

Recommended Posts

Guest Punkevník

Není to dobré ten štít sa celkom dá ale to je všetko o odraze ani nehovorím a ten font ako keby ho krava vysrala :d Konečný výsledok (za štít) 0,1/10

Link to comment
Share on other sites

Font


Font si zvolil opravdu nešťastně. Nejen, že se opravdu špatně čte. Když se koukneš na štít vidíš že má převážně zaoblené tvary, nevím proč tomu nepřizpůsobíš i písmo. Navíc vrchní nápis jsem ani nerozluštil a pokoušet se o o již nebudu. Zvolený styl fontu se mi zdá také nezdařený.

 

 

Použité tvary a efekty


Štít by se dal daleko lépe zpracovat, ale budiž. Když si odmyslím tu nehezky vypadající hvězdu celkem to jde. Ale! Nevím jesti ses snažil o odlesk, ale v téhle době už jsou daleko lepší metody jak lesku docílit, dokonce pomocí přechodů docilíš jemného 3D nádéchu. Ten odlesk je jednoduše naprd.

 

 

Celkový dojem


Tvoje, jak říkáš - logo, mě ničím nezaujalo. Barva pokud se nepletu #000000 - černá s žádným přechodem. Pokud si nechceš připustit, že "logo" je k ničemu, je to na tobě. Kdybys tohle udělal v roce 2000 smeknu před tebou, ale je rok 2010!!! Grafika a vůbec celá nejen počítačová technologie se posunula do uplné jiné dimenze, která nám nabízí šíroké spektrum možností jak udělat opravdu unikát (Nikdo po tobě nechce abys dělal unikáty), ale tohle je příliš zastaralé a nepěkně vypadající.

 

 

Hodnocení


Z mých názoru jsi asi určitě vycítil to, že se mi to vůbec, ale vůbec nelíbí. Hodnotím 0/10.
Link to comment
Share on other sites

Vyjádření:

Nelíbí se mi to nečitelné písmo, některé okraje se spojují dvěma jinými barvami + vidím tam i nepřesnost.

Hodnocení:

0,1/10

Link to comment
Share on other sites

Takže co k tomuto prípadu dodať nedá sa povedať nič tie farby sú prosťe neorientačné také smutné všetko je tam bez života mohli bi tam biť farby neni to vôbec na dobrý stav... ale vidím že si si dal robiť aspon s timi odrazmi ale aj tak je to bilele a to sa používa večšinou na hroboch 0/10

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...