Jump to content

[GMOD-MAPY] Textury a City85


StarsCream_Cze

Recommended Posts

Zdrc all, mám tu menší problém s některými mapami ohledně textur a oblohy. Mám neoficiální GMod11 a když si stáhnu nějakou podle screenů dobrou mapu, je často na nic, jelikož se mi místo textur vykreslují jen polygony povrchu, místo oblohy mám duhu a také se často objevují errory. GMod 11 je vylepšená verze GModu 10, takže objekty by tam měly být všechny a textury také, ale není tomu tak. Takže: neznát nějaký texturefix, nebo seznam souborů, které mám zkopírovat z GModu 10 do GModu 11 (i s umístěním).

 

Další bod helpu:

Sehnal jsem mapu rp_City85 finální verzi a když jsme hráli ještě se 3 kamarády, podařilo se nám nějak spustit event, kdy z oblohy začali padat headcrabové v raketách a zamořovali město. Nevíte někdo jak se to přesně spouští? Tehdy jsme zkoušeli všichni všechno a nikdo nevíme čím jsme to pustili.

 

PS: Mám ještě NS CSS, nešlo by nějak manuálně importovat modely, textury a mapy?

BTW: Hrajeme na GM11, jelikož GM10 měl problémy s některými modifikacemi "lol" :boss:

Link to comment
Share on other sites

takže musím zase zkoušet a zkoušet.... někdy si udělám brigádu a přetáhnu soubory co sou v GM10 do GM11, pokud chybí.. :boss:

BTW: pište dál "lol"

 

EDIT: tak jsem zjistil že některé mapy vyžadují hry na source enginu, např. EP2, portal, CSS, takže textury se už skoro všechny základní sehnaly a rp_city85 má v podzemí admin místnost, kde se dá dostat noclipem :boss:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...