Jump to content

Moderátor sekce CS 1.6


Guest Jakub Maršálek

Recommended Posts

Dobrý den/večer, chtěl bych se přihlásit o post moderátora sekce Counter Strike 1.6. Proč? jelikož mě takhle hra zajímá a hraju ji nemálo dlouho, rád bych se o tu hru zajimál dál a tak oživil tuhle sekci. no..a teď bych rád znal váš názor...prosím typy komentářu ANO/NE a žádnou kritiku, děkuji :)

Link to comment
Share on other sites

NIE,nemám nič proty tebe ale už to je naozaj trapne už iba chytrák vytvorí novú kategoriu a každý *** chce byt moderátorom omg tak ja potom idem založit anketu že chcem byt moderátorom fora omg aj tak to iba zaleží na chytrakovi chce vediet náš názor ;)

Link to comment
Share on other sites

killer":10v3se21]NIE,nemám nič proty tebe ale už to je naozaj trapne už iba chytrák vytvorí novú kategoriu a každý *** chce byt moderátorom omg tak ja potom idem založit anketu že chcem byt moderátorom fora omg aj tak to iba zaleží na chytrakovi chce vediet náš názor ;)

omg když nevíš tak mlč!! CITACE chytráka! "Dal bych tě moderátorem i bez ankety, ale chci vidět reakci lidí"...co se vůbec staráš? prostě je tady topik tak hlasuj ANO/NE..

Link to comment
Share on other sites

killer":2wabmtn8]NIE,nemám nič proty tebe ale už to je naozaj trapne už iba chytrák vytvorí novú kategoriu a každý *** chce byt moderátorom omg tak ja potom idem založit anketu že chcem byt moderátorom fora omg aj tak to iba zaleží na chytrakovi chce vediet náš názor ;)

 

Tak jdi a žadné "omg"

Link to comment
Share on other sites

Ano souhlasím

tvůj názor ti neberu, ale ty seš ten pravej, kterej by měl o něco rozhodovat když se nejedná o tebe tak dáš pokaždý NE jako vždy a kdyby se jednalo o tebe tak je to jiná viď? :)

Link to comment
Share on other sites

nehlasujem aj ked som pre nie pretoze stale tie iste topici otom kto chce bit moderatorom mach vie o CS dost to vam musi stacit

 

Jestli si to ještě nezaslehl, přibiraj se moderatoři do sekcí.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...