TWeak 5 Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Share Odesláno: 17. Prosinec, 2009 [TUT]Malé logo Máte malé logo a potřebujete vetší ? Tady je můj osobni, amatersky návod. Nejprve si nascreenujeme stranuku, nejlépe taky aby jsem viděli celé logo. A otevřeme si ho v photoshopu jak už to asi umíte. Pak si dáme Nástroj obdelníkový výběr, a ořízneme logo i s místem kde logo je malé, čili i tam kde je prázdno. Když jsme ořízli logo i s prázdným místem, tak klikneme do protoru ořiznutého loga a klikneme Právým na myši. Vybereme Vrstva kopirovaním. Dole v pravo v rohu se nám vytvoří vrstva jen s logem. Poté klikneme pravým na vrstvu vě a vybereme Převést na inteligentní objekt. A pak opět klikneme na vrstnu pravým tlačítkem myši a vabere Upravit obsah. když vám vyskoči v PS to vystřihnuté logo, tak vyberte nástroj Guma a vygumujte to co na něm je. Po vymazání to vypadá asi takto a můžete se pustit do nového loga. Hotové narychlo logo, které potom nahratím místo toho starého se stajným názvem ve vašem FTP. To je navod pro normal-forum.tk a takéna jejich příspěvek v Help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frodo Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Share Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Heh, divim se ze to rikam ale Díky za návod PS: URL na logo do SZ prosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
TWeak 5 Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Author Share Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Heh, divim se ze to rikam ale Díky za návod PS: URL na logo do SZ prosím Nemáš zač. Jen problém s tim logem že jsem to nascreenoval jen jak je v PS ale pak už neuložil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frodo Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Share Odesláno: 17. Prosinec, 2009 Heh, divim se ze to rikam ale Díky za návod PS: URL na logo do SZ prosím Nemáš zač. Jen problém s tim logem že jsem to nascreenoval jen jak je v PS ale pak už neuložil. To je blbé xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daw3 0 Odesláno: 21. Prosinec, 2009 Share Odesláno: 21. Prosinec, 2009 Slabota.. barvy blbě vybraný.. nevhodné písmo.. 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TWeak 5 Odesláno: 24. Prosinec, 2009 Author Share Odesláno: 24. Prosinec, 2009 No jo Dawe ty jsi byl vzdycky ten nej... ja vimm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daw3 0 Odesláno: 16. Leden, 2010 Share Odesláno: 16. Leden, 2010 Vůbec mě neznáš a tohle vypustíš z úst. Já jen kritizuju, a neříkej, že se ti tvé "malé logo" líbí. Je to hnus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TWeak 5 Odesláno: 26. Únor, 2010 Author Share Odesláno: 26. Únor, 2010 Sry ale to logo bylo narychlo je fakt nelibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts