Jump to content
  • 0

pomoc maikeroo town 4.3??


Guest -SmokE-

Dotaz

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
tak to vytkousej :d jedno maikeroo 3 mi psalo Ses kopirak!!! :d

 

 

Mě jedno maikeroo napsalo Server closed the connection :lol: ... btw fake skripty tu nesmej bejt vystavovany ... ale jedno ... sice ses ptal ale neřešme. ..

Link to comment
Share on other sites

  • 0

tenhle mod nezkousejte....je to cyklus kterej zverejnil jeden idiot se kterym sem kamaradil...a bokuzel sem zaklad toho cyklu delal ja...ucil sem se na to...a jeho zajimalo jak se to dela a ja k***t mu to poslal...udelal a zverejnil tyto mody:

 

RŽ 5.1

RZE 7.4

MT 4.3

WTSF 4

 

pokud nejakej z tehle modu uvidite na uloz.to tak to ani nestahujte ! ! ! ! !

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Guest Script_er

ajaj tak omene sem si myslel že seš neco lepšího :( a to že sem tí psal o honění ptákoj a takovíty uchilárny to neznamená že mi stím léta budeš vyhrožovat

jkua jak to píšu tak to vypadá že sem teplej ale nejsem jen sem si s OMENA delal prdel

Link to comment
Share on other sites

  • 0
jn, chudáček Om3n, teď za to že jsem všechno práskl (jako on na mé) tak ho asi Shocky jako technika nevezme xD

 

kdybys ty kretene nebyl takova pica...to ze zacatku sem to zverejneni administrace bral jako prdel...ale pak sem mi zacalo vadit jak sem furt lezes a davas sem linky na stazeni...a sem k***t ze sem ti to poslal....dalsi vec...cyklus kterej sem udelal....ty sraci...ja se neco naucil a tebe to zajimalo..a jelikoz si byl kamos tak sem ti to poslal...ok beru jako prdel vytvoreni jednoho fake modu a jednou ho zverejnit...ale prijde mi jako demence sem furt chodit a furt to sem rvat...ale necekal sem ze budes takova ***** a zradis me...udelali sme s polu celkem dost pruseru..ale tohle sem fakt necekal...njn asi to bude pomsta za to ze sem zverejnil rze 7.3...to te hodne nasralo...a vis co dobre ti tak..ja uz na tebe fakt mrdam...nebejt me tak si cely vecery jenom zehlis ksilt aby si ho mel pekne rovnej...dycky kdyz si potreboval pomoct s pawn tak sem ti jak pica pomahal...takze este neco?

 

ps: pokud na me nekdo vypise anti-demenci tak at..momentalne mi to je fakt u prdele..delejte si co chcete...klidne me zabanujte...ale pokud me tak toho curaka taky...neni o nic lepsi nez ja...ja sem v podstate jenom zverejnil rze7.3...link na crazy administraci na uloz.to uz byl

Link to comment
Share on other sites

  • 0

proxy ty buzerante...a uz tahni do pici...nevim co je ti do toho co sem delal o prazdninach...ale to ze sem se treba ucil na reparat ani nevis....a o brigane radsi drz hubu...1/2 roku sem pracoval v KFC...takze laskave zavri zobak a nemachruj :)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

ultra surf sem "pouzival"....ja nejsem takova mrdka abych nekam musel dolejzat i potom co me odkopnou :) zamysli se nad sebou chlapce:)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

njn...vyklubal se z tebe peknej srac :) no nic...papa :):wave:

 

 

PS: janom takova poznamka k tvymu podpisu...ja sem ti naposlal tu administraci aby si ji zverejnill...poslal sem ti ji aby si se na ni podival......ty si ji zacal reupovat a zverejnovat

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...