Jump to content

OldTown


Veron

Recommended Posts

Začal jsem dělat na novém venkovském módu. Část skopíruju z oficiální stránky klanu wvA ( http://www.wva.tym.cz ) a část dopíšu - pak to taky na ten web přidám.

----------------------------------------------------------------------------------

 

Nejen že se připravuje klan mód ve který bude zaměřen na DM, ale také já připravuji mód. Tentokrát ve stylu RP, reálný život. Mód bude zaměřen na detaily, takže se můžete těšit na používání věcí ve vaší domácnosti. V domácnosti? Ano. Můžete si pronajmout byt nebo koupit dům. V bytu Vás, hráčů může být v jednom, klidně sto, ale v domě pouze jeden. Samozdřejmě budete moct ostatmí hráče do vašeho domu pozvat. A k čemu vám vlastně bude takový dům. Budete se moct koupat. Koupání trvá 20 sekund. Po trvání toho času budete zmraženi a zobrazí se vám černá obrazovka ( z textem : Nebudete se přeci dívat na nahé tělo ) . Po vypřšení času, se zobrazíte u vany a budete si moct jít zase po svém. Dále se připravuje jídlo. Příjdete k ledničce u které napíšete /pouzit a vezmete si jídlo z ledničky. Pak si ho budete moct snist někde, například při "boji". Nebude to ale tak jednoduché. V ledničce může jídlo dojít a proto nebude nic jednoduššího než... Zavolat si dodávkovou službu. Potom se jídlo v ledničce doplní. Připravuji ještě více možností volání, takže například taxi. V městečku bude hodně aut , ale pouze starých. Pořádnou káru si budete moct koupit ale za větší sumu. A jak si vydělávat? Existují zatím 2 zaručené spůsoby. Povolání nebo rybaření. Začneme povoláním. V městě jsou zatím 4 povolání: Čišník - zatím žádné speciální funkce, Pobřežní hlídka - Může dávat pokuty lidem kteří chytají ryby bez povolení, Lékař - může léčit lidi, Policie - stará se o správu města. Podle pořadí je i plat. Čišník dostane plat maximálně 300 ale policie klidně i 600$. Dále se dá rybařit. S povolením je to lepší. 3 body proč:

 

1. Nebudete dostávat zprávu že nemáte povolení, zabírá to půl chatu!

2. Budete čekat jednou méně ( 10sekund místo 20ti )

3. Není šance, že by jste dostali pokutu.

Můžete chytit: starou botu, pstruha, kapra a štiku. Za každého jinou částku!

 

NOVÉ INFORMACE

 

V minulé části jsme jaksi zapoměl napsat další část modu. Mod se nebude odehrávat pouze ve vesnici. V určitých povoláních ( policie, pobřežní hlídka a autobusák - možná později i víc ) se vám budou přidávat pracovní body. Každou půl hodinu vám přibide jeden pracovní bod. Až nazbíráte určitý počet bodů, můžete se odstěhovat do San Fiera se dá lépe podnikat. Můžete se stát rychlou jednotkou swat, profesiolnálním řidičem autobusu ( dostanete lepší bus a více možností - plakáty atd. ) a dokonce pobřežní hlídkou z vrtulníkem která bude mít vlastní základnu.

 

HLEDÁM TESTERY

Hledám schopné testery kteří by semnou šli tento mode jednou za čas testovat. Testuju na serveru přes hamachi takže to je nic moc, ale dá se to pro osobní potřeby. Hosting na který mode poběží bude na ignarii ( či jak se to píše ).

 

Dolů do odpovědí můžete psát co se vám líbí, nelibí, co by jste přidali a prostě vaše názory.

 

Tak to je snad asi zatím vše z mého připravovaného módu. Doufám že nikdo nebude mé nápady kopírovat. Je to ubohé a navíc by to mohl udělat jen pořádnej hajzlík.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...