Jump to content

Mishak

Uživatel
  • Příspěvků

    53
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

3 Jonny Sindacco

About Mishak

  • Narozeniny 06/26/1999
  1. Mishak

    ostatní Remix Hudby

    No ono ta písnička Tokyo Drift není ani mixovaná od něj.. =D https://www.youtube.com/watch?v=x43l4iJdmfI Nevím jestli je tohle přímo originál, ale je to nahrané o rok dříve a je to autentické..
  2. Mishak

    pomoc 2 vítězové

    Díky moc, funguje jak má. Navíc jste mě donutili kouknout se na to, jak fungují cykly, doteď jsem nevěděl, co to dělá.. =X
  3. Mishak

    pomoc 2 vítězové

    No, potřeboval bych zjistit, u kolika lidí je proměnná Ucastnik[playerid] s hodnotou 1. A potom zjistit jejich jména, u jednoho to zvládnu, ale nenapadá mě jak to udělat u více lidí.
  4. Mishak

    pomoc Problém

    Je to pravděpodobně tím, že máš špatný číslo v SetPlayerInterior
  5. Zdravím, potřeboval bych poradit.. Dělám script, který na konci vyplivne jméno vítěze, to mi bez problému funguje, ale potřeboval bych, kdyby náhodou byli vítězové 2, aby to napsalo oba. Nenapadá mě, jak to udělat, takže bych byl rád za rady, děkuji. Když má proměnná hodnotu 1, tak to vypíše jeho jméno a vítězí. if(Ucastnik[playerid] == 1) { SetPlayerHealth(playerid, 100); new str[128]; format(str, sizeof(str), "{FF8000}Vítězem se stává {80FF00}%s {FF8000}! Gratulujeme!",Nick(playerid)); SendClientMessageToAll(-1,str); SetPlayerPos(playerid,X,Y,Z); GivePlayerMoney(playerid,Penize[playerid]+5000); Ucastnik[playerid] = 0; }
  6. Zdravím všechny, potřeboval bych poradit.. Mám v kódu random a potřeboval bych, aby se již použitá čísla neopakovala. Jde to udělat? Popř. jak. Díky. //EDIT: Vyřešeno --> Lock
  7. Mishak

    pomoc Proměnné

    Aha, tak to by mě vůbec nenapadlo, nadefinoval jsem MAX_PLAYERS jen na 40. No a našel jsem tu návod jen od Atomase, tak se kouknu alespoň na ten. Díky za pomoc.
  8. Mishak

    pomoc Proměnné

    Aha, tak to se omlouvám, nevím v čem jsem dělal chybu, myslel jsem, že už jsem to takhle jednou měl a házelo mi to nějakou chybu, tak vám děkuju. //EDIT: Tak mě ještě napadlo.. Tu proměnnou Auta bych potřeboval použít pro jednoho hráče, nechci aby byla pro všechny, protože by se měla samostatně pro hráče přehazovat hodnota. new Auta[MAX_PLAYERS][5] = { 400, 401, 402, 404, 405 }; Auta[playerid][hodnota[playerid]]//Zkoušel jsem tohle, ale házelo mi to error error 052: multi-dimensional arrays must be fully initialized
  9. Mishak

    pomoc Proměnné

    Zdravím všechny, potřeboval bych poradit s jednou věcí, jde o to, když mám udělanou proměnnou s Autami, tak bych potřeboval zjistit, jak udělat to, aby to byla zrovna ta hodnota, myslím tím že když budu mít např. new Auta[] = { "400", "401", "402", "404", "405" }; Tak aby to vypsalo třeba tu hodnotu 402, jestli jde použít nějak Auta[2] nebo tak, že by to prostě vypsalo hodnotu na určitém místě. V mém případě bych tam potřeboval do té závorky dosadit další proměnnou, která má vlastně tu hodnotu, který by měla být v té závorce. Díky za odpověď.
  10. Dobře, díky moc. Ještě mám teda doplňující otázku.. Strlen určuje počet písmen v hranatých závorkách u stringu? Jakože new str[číslo]? Aby to nebylo zbytečně moc, třeba když tam dám 128 a je jich tam jen 23?
  11. Zdravím všechny, dělám si menší Admin systém a přidal jsem nově funkci Unban Nicku, mělo by to fungovat tak, že se otevře Dialog Input, tam se napíše nic hráče a mělo by mu to dát nick unban. Když dám někomu Nick Ban, tak se mi v SF, ve složce bans vytvoří soubor se jménem hráče, kterému jsem dal ban, no a ta funkce Nick Unban by tento soubor měla právě odstranit, jenže tomu tak není, proto se obracím sem.
  12. Mishak

    pomoc Object

    Co čekáš, že ti zase někdo bude ochoten pomáhat? Když se ti někdo snažil pomoct, tak jsi to nikdy nepochopil a když ti někdo řekl, ať začneš s něčím lehčím, tak jsi ho poslal do .....
  13. Mishak

    pomoc TextDraw

    No, díky za rady, nakonec jsem to zprovoznil. Ještě bych měl menší dotaz ohledně toho, když v podstatě vypnu ty TD, tak mi zůstane kurzor a s ničím nejde hýbat, pomůže jen ESC. Nedá se nějak nastavit, aby tomu tak nebylo, že mi to po vypnutí tech TD vůbec nebude ukazovat kurzor, ale budu moci normálně hrát? EDIT: Už jsem to zjistil, můžete LOCK. Díky všem.
  14. Mishak

    pomoc TextDraw

    No, zkoušel jsem tam hodit TextDrawTextSize, ale jediné co se stalo je to, že mi už nejde klikat na nic, teda když jsem to dal ke každému.
  15. Mishak

    pomoc TextDraw

    Zdravím, mám menší problém s klikacíma TD. Nevím proč, ale ikdyž mám 2 TD poměrně daleko od sebe, tak když najedu kurzorem na jeden, tak se označí i druhý, nechápu to. TD jsou ukázány na obrázku, např. On/Off se kříží s X, nebo Back a Next, klikací jsou jen texty, nikoliv boxy. Díky za odpověď.
×
×
  • Create New...