Jump to content

_NitroUs

Uživatel
  • Příspěvků

    24
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Zkusil jsem se podívat, a našel jsem tento PC. je celkem levnej a řekl bych že i dobrej. Co si myslíte vy?
  2. Promiň, ale nechci dini. Umím s tím, ale chci tento systém.
  3. Tak mám to tam takto: new string[120]; format(string,sizeof(string),"Ucty/%s.txt",Jmeno(playerid)); new File:soubor = fopen(string,io_read); while(fread(soubor,string)) { // ale tady nevím jak vyhledat pozice X,Y,Z a skin a potom je vyvolat (načíst) } fclose(soubor); Pokud chcete i jak je to uložené, tak napište.
  4. Dobrý den, v módu mám ukládání přes fwrite,... ale mám problém. Při spawnu hráče potřebuji načíst skin a uloženou pozici, ale nejde mi to. Ukládání mi jde bez problému, ale nevím jak to načíst, protože to přečte první řádek a tam ale skin a uloženou pozici nemám. Pomohl by mi někdo prosím? Za každou radu děkuji.
  5. _NitroUs

    pomoc [Help] Adminka

    Ale já nepotřebuji jinou adminku. Jen potřebuji pomoc, proč mi to ukazuje, že to neexistuje i po tom, co kliknu na "Opravit"
  6. _NitroUs

    pomoc [Help] Adminka

    Dobrý den, mám takový problém. Mám adminku, ale když dám "Kontrola serveru", tak se mi ukáže, že neexistují 3 věci. Když kliknu na "Opravit" tak mi to sice napíše, že chyby byly opraveny, ale ve skutečnosti opraveny nejsou a jsou furt červené, teda ty věci neexistují. Přikládám obrázek a prosím o pomoc, co mám dělat. Děkuji. Obrázek:
  7. Čáu, předem děkuji každému, kdo mi pomůže. Tak, teď k věci. Do módu jsem udělal balíčky, na které když hráč vejde, tak dostane věc podle toho, jaký je to balíček. Ale mám to strašně dlouhé, a tak se ptám, jestli by mi někdo nepomohl to zkrátit. Klidně nemusí být určité věci na určitém, jednom místě. Klidně to může být náhodně vybraná věc, ale mně to nejde udělat. Děkuji tedy za každou pomoc. Jak to vypadá:
  8. _NitroUs

    pomoc Text

    Myslíš něco takového: ? public OnPlayerConnect(playerid) { new string[256]; strcat(string, "{FFFFFF}blablatext text.\n"); strcat(string, "{FFFFFF}blablatext text."); GameTextForPlayer(playerid,string,5000,4); return 1; }
  9. _NitroUs

    pomoc /SetMoney

    Proč je u toho "amount" ( a ) ? format(addmoney, sizeof(addmoney), "{FF0000}[New-Life] {37DB45}Admin {DB881A}[%s] {37DB45}Dál hráči {7340DB}[%s] {37DB45} [%d]!", PlayerName(playerid),PlayerName(id),amount());//text pre všetkých zkus jen: PlayerName(id),amount);
  10. Čáu, chtěl bych do módu hodiny jakou jsou když dáte TogglePlayerClock, ale nedaří se mi je udělat. Pomůžete mi je udělat? TextDraw na ně mám, ale moc se mi nedaří to udělat dále. Děkuji za rady
  11. Tady jsem něco našel, ale v .pwn. Netestoval jsem to. Musíš zkusit.
  12. Burner: Proč za vším hledáš RZE? Zamysli se. kell94_cz a Pixel: Děkuji
  13. Zdravím, prosím Vás, nevíte jak udělat, že když hráč umře, tak po něm na tom místě zůstanou věci co měl u sebe, nebo balíček s těmi věcmi? Třeba měl u sebe zbraně a nějaké $, takže jakmile ho někdo zabije tak to po něm na tom místě zůstanou. Děkuji za odpovědi.
  14. Ne. Žádné vylepšení, cheaty nebo vzhledy. Zkoušel jsem i reinstall hry a nic. Problém přetrvává.
×
×
  • Create New...