Jump to content

NuMi0

Uživatel
  • Příspěvků

    62
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. W8 je přizpůsoben hlavně na dotykový monitory a oproti W7 je rychlejší, ale to je tak vše. Nevidím důvod proč přecházet, hlavně pokud dotykovej monitor nemáte. Navíc má v sobě akorát reklamy a pořád DX11 jako W7, zkrátka nic novýho.
  2. Jj, a psal jsem i napsat lokalitu - Košice. Dávej další.
  3. Jelikož to tu zapadlo, tak to zkusím oživit. Místo a lokalitu! http://imageshack.us/a/img88/1899/cxcq.jpg
  4. V tomhle věku je tetování to nejmenší.
  5. Já do předávkování počítám mimo jiné i trvalé následky a ty měl právě ten vyhulenec z Gymplu, jelikož duševně non-stop nebyl na Zemi ale spíše na Marsu.
  6. Myslím, že jsem uvedl trefný příklad. Pokud myslíš, že ne, rád se nechám poučit.
  7. Viděl jsi film Gympl? Ten jeden by z něho mohl dělat ukázku jak vypadá předávkování trávy. Holá realita, avšak už "hardcore" případ.
  8. Přišli jsme my "panicový nehuliči" tímto krokem a o něco zajímavého? Je to stejný jako kdybych ti položil otázku jestli jsi někdy chlastal savo a případě, že ne a ještě by jsi dodal, že je to pi*ovina, bych se pustil do tebe, že nevíš o čem mluvíš.
  9. Proti THC z léčebných důvodů nemám nic. Ovšem vyhulování jen tak pro nic neschvaluji.
  10. Co myslíš, že je horší? Jeden joint nebo lahváč piva? Bylo x studií a je potvrzeno, že třeba jedno (né se vožírat) pivo denně je zdraví prospěšné. Naopak, co ti dodá takovej joint? Nic pozitivního na tom neshledávám. A proč je začít hulit až ve vyšším věku? K čemu? Že budu mít vymaštěnej mozek míň?
  11. Pro milovníky THC: http://technet.idnes.cz/marihuana-v-mla ... 4_veda_pka (Pokud nebude autorovi tématu vadit, poprosil bych aby odkaz dal do prvního příspěvku. Myslím, že to za přečtení stojí.)
  12. Ač jsem pár cigaret už měl (kdo ne), tak nekouřím, ani mě to netahne a jsem za to rád. Je to jen žrout zdraví a peněz, zkrátka jed.
  13. Pročistit Widle od starých/nepotřebných souborů a pročistit registry. Ten font co chceš používat nastavuješ tedy po zapnutí PC ručně, když se ti po každém resetu změní?
  14. Za tu cenu bys měl na hry sice lepší stolní PC, ale tohle je na noťas za tuhle cenu hodně slušný. Bez problému spustíš i novinky..
×
×
  • Create New...