Jump to content

-SuE-Martin951

Uživatel
  • Příspěvků

    4
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Lidi, koho zajímá astrální cestování tak pište asi spíš sem: pawno.cz/astralni-cestovani-t24443.html
  2. Hele, udělal sem nový téma k Astrálnímu cestování.... Takže ti, který zajímá AC tak pište asi spíš semka než do "čo je po smrti"
  3. já sem nevěděl coto to astrální cestování je ale hned jak ste zmínili ty vybrace tak mi bylo jasný že už sem takovej stav párkrát měl a to když sem večer usínal naprosto uvolněnej a nanic jsem nemyslel a když sem zavíral oči tak mě začalo vybrovat jakoby cvelé tělo a pak když sem stoho měl divný pocit tak sem chtěl vstát s postele ale nešlo to nic sem nemohl dělat ani se vzbudit za nějakou dobu sem se vzbudil stím že sem měl noční můru a po druhé sem to měl podobně jen sem se ale hned probudil a nemyslel sem na to stohodle jsem měl strach považoval sem to za nějakou poruchu ve mě jako že když usnu tak už se nevzbudím a tak ale ted ste mi to vysvětlili ps: dá se to astrální cestování využít třeba na to abych si zapamatoval nějaké udáje někde a až se vzbudil tak je třeba použil např:jako loterie atd ? No hele, to pískání v uších, to je OK, já když to dělám, tak mi tky píská v uších a asi po pul minutě to uplně přestane, jako by to někdo vypnul... Nebo taky mužeš slyšet škrábání po zdi, nebo vrzání, ale k tomu právě potřebuješ ten trénink nevšimat si toho...
  4. Nevím, jestli někomu něco říká Astrální Cestováníale podle toho videa který bylo na první stránce tohoto tématu, tak usuzuji, že je to přenos do klinické smrti...Popíšu to : Lehnete si na postel tak, aby ste nekřížili končetiny a leželi na zádech, uvolníte se(např. tak, že myslíte na krásný vodopád a vedle něj sou schody, po kterých dete dolů až na vyhřátej kámen, a počítáte každej schod, kterej ste přešli, a zároveň se každým schodem uvolníte víc a víc.)Potom, až budete uvolněný si počítejte čísla od 50 do 0 a vždy když řeknete číslo, tak vydechněte..Měli by ste začít cítit vibrace.. To je chvíle, kdy se dá uskutečnit oddělení astrálního dvojníka("vaše duše")od těla... Nejlejchčí způsob, jak to provést je představa toho: 1.Jak lezete po žebříku v černu, a nahoře je poklop, ten otevřete až kdyš budou opravdu silné vibrace, v tu chvíli by se měl astrální dvojník oddělit. 2. Představa toho, že jste na houpačce a houpete se víš a víš až se zhoupnete o 180Stupňů a pustíte se.. 3.Představa toho, že je nad vámi provaz a vy po něm astrálníma rukama lezete. Při tom všem mít zavřené oči!, ty otevřete, až ucítíte, jako by ste se vznášeli nebo propadali do postele.. Pokud se vám to podaří, ale většinou né na první pokus..tak můžete lítat zkrz objekty kam chcete, jen pomyslíte na nějaké místo, a než si to uvědomíte tak ste tam... ALE POZOR!!!Nikdo vás nesmí vyrušit při astrálním cestování v modulu 2(to je, když už ste odděleni od těla) pokud vás někdo vyruší,je to, jako by ste spadli z postele, akorát vám to může vyrazit dech.. ALE NENI TO ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ!! Tak přijemnou zábavu a hodně štěstí Pro "help" pište do komentu..
×
×
  • Create New...