Jump to content

imhotep367

Uživatel
  • Příspěvků

    44
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by imhotep367

  1. Vypadá to zajímavě ) Těsím se až to bude hotový
  2. Už to nedělá asi to byl bug
  3. Zdravím,mám v modu bug,nekdy kdyz ho s kamosem testuju si ke mě sedne do auta a to auto proste zacne horet..kdyz si veme svoje auto tak taky zacne horet..z niceho nic Prosím o pomoc.
  4. Vypadá dobře,škoda že tacháč je staženej
  5. Všechno je na princip RZE
  6. Zatím jsou hotové stunty na všech letištích u jizzy v nějaké ve městech a je rozdělaný ostrov Hotovo cca 30%
  7. Zdravím nezná někdo dobrý streamer objektů?Dělám si Stunt mod a bez steameru to fakt nepůjde Děkuju předem za pomoc )
  8. Připravovaný mod bude hlavně pro oblíbence stuntů Autoři:Brista,Vojta Brožek Popis: Všude kam se podívate najdete stunty(Zatím hotové na letišti LV,LS,NEVADA) Plánujeme udělat veliký ostrov na kterém budou další stunty Po celém SA bude house system a za peníze vydělané závodem,driftem stuntem apod si budete moct koupit dům. Příkazy : /lv /sf /ls /stuntlv /stuntls /stuntsf /nevada /spirala /ostrov /neon /v (carmenu) /t (tunemenu) /flip /hp a plno dalších.. + Plánujeme dát do modu nějaké povolání .. Odhad vydání první verze cca 2 týdny - měsíc PS:V Modu toho bude ještě více..budu sem připisovat co bude nového Hotovo : cca 30%
  9. winscp mě tam pustí ale já ten server musím nahodit a nejde to když putty takhle je**
  10. Dobrý den,chtěl sem si udělat server přes pipni ale putty je nějaké divné..nedá se do něj psát .. prosím o pomoct
  11. Zdravím dělám si mod ale nevím si rady...co mam prosím udělat aby se registrační dialog zobrazil u výběru postavy a aby byl šifrován tečkamy...? Děkuju za pomoc
  12. public OnGameModeInit() { SetGameModeText("Stunt/Freeroam/Drift"), CreateObject(11111, 1426.8864, -2497.1648, 23.3797, 315.3093, 0.0000, 269.7591, 500.0},
  13. Dobrý den,dělám si stunt mod,začínám u objektů a když chci zkomplierovat hodí mi to tento error C:\DOCUME~1\tom\DOKUME~1\Stunt.pwn(17 -- 18) : error 001: expected token: ",", but found "}" nevíte co stim?
  14. Zdravím mohl byste mi někdo u FS NA ZAMYKÁNÍ AUTA předelat to že když dá hráč /lock tak to zamkne pouze řidiče?Že vedle řidiče se bude dát dostat tu je celý FS #include // DEFINITIONS // #define FILTERSCRIPT #define SCM SendClientMessage // COLORS // #define LOCKED 0xAA3333AA #define UNLOCKED 0x33AA33AA public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (strcmp(cmdtext, "/lock", true) == 0) { if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) { new matt; for(matt=0;matt { if(matt != playerid) { SetVehicleParamsForPlayer(GetPlayerVehicleID(playerid),matt, 0, 1); } } SCM(playerid, LOCKED, "Vozidlo zamčeno !"); new Float:pX, Float:pY, Float:pZ; PlayerPlaySound(playerid,1056,pX,pY,pZ); } else { SCM(playerid, LOCKED, "Musíš být v aute !"); } return true; } if (strcmp(cmdtext, "/unlock", true) == 0) { if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) { new matt; for(matt=0;matt { SetVehicleParamsForPlayer(GetPlayerVehicleID(playerid),matt, 0, 0); } SendClientMessage(playerid, UNLOCKED, "Vozidlo odemčeno !"); new Float:pX, Float:pY, Float:pZ; PlayerPlaySound(playerid,1057,pX,pY,pZ); } else { SCM(playerid, LOCKED, "Musíš být v aute !"); } return true; } return false; } Děkuju )
  15. Zdravím,mám na serveru RZE 7.4 (KOUPENOU) ale mam menší bugg když si koupím dům a potom restartuju server tak mi dum nepatří...když dám /info napíše mi že mam dum např.18 ale když k němu přijedu ukazuje se tam že patří městu a kdokoliv jinej si ho muže koupit Prosím o pomoc.
  16. imhotep367

    Počasí

    Pls dej funkční link )
  17. Zdravím,mám problém s mímy warpy...mám jich tam hodně ale mam problém z bugy...někdy warp proběhne bez problému ale někdy mě to portne bez auta..nevíte jak mám tento bug opravit? if(!strcmp("/sf", cmdtext, true, 10)) { if(!HracVeVezeni(playerid)){ SetPlayerPos(playerid, -1937.92, 569.28, 35.28); GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); SetVehiclePos(GetPlayerVehicleID(playerid), -1937.92, 569.28, 35.28); format(string, sizeof(string), "Hráč %s se odwarpoval do San Fierro",name); SendClientMessageToAll(0x0EDBF1AA, string); PutPlayerInVehicle(playerid, GetPlayerVehicleID(playerid), 0); TogglePlayerControllable(playerid, true); }else{ SendClientMessage(playerid, 0xEFEFF7AA,"[ ! ] Warpy jsou vyplé"); } return 1; } Takhle vypadá např jeden warp Děkuju předem za pomoc
  18. Zdravím chci zcomplierovat jeden FS a ukazuje mi to error fatal error 100: cannot read from file: "dudb_mod" Nevíte jak ho opravit?
  19. Zdravím,mám na svém server v modu RZE vlastní warpy..a potřeboval bych nějak udělat aby se hráč nemohl odwarpovat z vězení..Mohl byste mi někdo poradit jak zákázat warpy v celé věznici (I KDYŽ HRÁČ DO VĚZENÍ PŘÍDE ANIŽ BY BYL ZATČEN ABY MĚL ZAKÁZANÉ WARPY)
×
×
  • Create New...