Jump to content

MasterWeasel

Uživatel
  • Příspěvků

    35
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Já mam NHL 2007, ale bratránek mi nenapsal kod k instalačce ..
  2. Ok no .. v poho Doom Komnetář jeden před mim (ignoruju)
  3. Tak jsem te jednou poradne zkritizoval no.. To me hned necharakterizuje. Mozna to vypada jako nadavky ale ja jsem velmi klidny clovek malo co me dokaze nastvat. KLidný jo ? Hned mě začneš krytyzovat jen kůvli jedonmu video který se mi líbí tvl .. a začneš mi nadávat do buh ví čeho ..
  4. Já bych řek svoje, možno si dobrej na rady, ale jen krytyzuješ, nadáváš ... Takže já rozhoduju na obje buď zůstaň nebo vypadni Ale spíš tu 1 možnost ..
  5. Doom, ale prosimtě sklidni se !! nemusíš hned urážet ! každej je jinej. Zvykni si konečně, že nikdo nebude podle tví představy !
  6. nedávam abych se přiznal .. neumim pawno jsem začátečník .. ale trošku vim o co se jedná ... ale jenom trošku .. tak dybych poslal ten kod .. helpli by jste mi prosim ? -- pon 13. čer 2011 18:54:27 -- //-------------------------------------------------- new Text:textdraw1; textdraw1 = TextDrawCreate(500,9,"w-server.g6.cz"); TextDrawLetterSize(textdraw1,0.500000,1.000000); TextDrawAlignment(textdraw1,1); TextDrawBackgroundColor(textdraw1,0xFFFFFFxx); TextDrawFont(textdraw1,3); TextDrawUseBox(textdraw1,0); TextDrawSetOutline(textdraw1,1); TextDrawSetProportional(textdraw1,1); TextDrawSetShadow(textdraw1,1); //-------------------------------------------------- A prosim, pomůžete mi to dát teda do toho aby mi to funkovalo ?
  7. já se asi poserem smíchy "lol" "lol" "lol" "lol" "lol" "lol" "lol" "lol"
  8. srr, přesa tuten sem to dělal a umim to přes něj ale jak mile dojde na ten kod v SF ... a vložim ho do pawna tak mi to píše 6 chyb a 6 wanringů
  9. Jedině, dyby jsi prosim přišel ke mě na server, a udělal to ... a jinak ... mam udělat nějakej SF ? aby se mi to ukládalo ?
  10. Dík za radu .. fakčí to .. ale nejde mi ten text posouvat jak mile zmáčknu shift .. tak ten text zmizí někam do pryč
  11. A co myslíš že jsem udělal ? tam mi to napsalo ten kód, vložil jsem ten kód normálně do FS .. a psalo mi to errory a warningi
  12. Dobře, ono se mi to uloží, a nic dál !! dyž to vložim jen do FS, tak mi to píše asi 6 error a 6 warning
  13. Děkuju Ale moc mi to nepomůže nemůžeš něco jinýho ?? prosiiim
×
×
  • Create New...