Jump to content

eSoman

Uživatel
  • Příspěvků

    14
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. ale ještě to nemají zařazené v ceníku!
  2. a co když koupím VPS s 1GB RAM??? Utáhne to?
  3. a co kdybych chtěl jenom MC server... Tam jde koupit hosting jenom na měsíc, takže na měsíc bych koupil VPS1024 a potom kdyby tam bylo víc lidí tak VPS2048.... ten MC chci udelat pro mě a kámoše as 6 - 10 lidí + jejich kámoši zatím max. 20 hráču... Stačila by mi 1GB ramka?
  4. lidi, kteří potřebuji tlačítko *LIKE* nemájí podle mě tady co dělat (myslím, že facebook je moderní "kyber droga"). To je jedna z málá stránek, kde není FB (diky za to)... Doufám, že to tu ani nebude, jinak končím ...
  5. to už je levnější xel.cz a tak to vyzkoušení zdarma, to se můžu regnout na PIPNI.cz
  6. Zdravím, s kámošem chceme udělat MC server a shánime hosting. PIPNI je strašná blbost (nekvalitní, laggy, drahý), ale co říkate na VPSko od Xel? Měli jste s xel nějaké zkušenosti, popř. nějaký levný hosting? Mám free hosting u pipni, sice tam je TS jede v pohodě i ventrilem, ale nízká ramka. + na serveru by jel ještě TeamSpeak 3 a možná CS 1.6. Jakou ramku by měl asi mít? Díky všem za rady.
  7. eSoman

    pomoc [Help] Pipni

    ale pozor!!! :!: myslím, že tam je podmínkou 90 náštěv za měsíc nebo kolik. Jinak delete. Ale je to lepší, když nemáte na zaplacení domeny 2. řádu sice .cz stojí asi 200kč na rok. Tady http://www.forpsi.com/ je nějaká akce: doména (.cz, .eu atd.) + webhosting za 1 cenu.
  8. eSoman

    pomoc [Help] Pipni

    zkus tohle, já to používal, ale lepší je používat domenu 3. řádu (nebo aspon mi to ta doména 3. řádu nevádí)... http://www.dot.tk
×
×
  • Create New...