Jump to content

kouzelnik3

Uživatel
  • Příspěvků

    43
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Super... To jeede ten vývoj A výpověd ze zamstnání se dá jak?
  2. A že by sees podíval na začátek topicu?
  3. A už je TuningTown 2.6 kompatibilní s exacem?
  4. Ono na něm musíš normálně, mě funguje třeba Osfalde? A nebo ho na začátku pozdravit třeba Cau Osfalde, nebo zkus Osfaldku, jestli bude odpovídat apod.
  5. Co takhle když bude Osfald NPC? to mu udělat někde nějaký svůj vladtní domeček, kde by i bydlel? Stačila by i chatka a jednou za čas by chodil ven, moh by jezdit v autech neob motorkách. Ty bys mu napsal pak třeba Osfalde, přijeď ke mně. Chvilku byste čekali a on by přijel a pak až jste po něm něco mohli chtít? Kdyby to bylo moc složitý, tak jenom ten domeček a věci by dával normálně z něj.
  6. V singleplayeru to funguje suprově. Jenže když jdu na samp, vytvořím si ty 2 části autobusu, tak mi stojí na silnici, ale jak mile nastoupím do tý první části busu, tak začne skákat a nemam šanci se rozjet, akorát mě to třeba obrátí na střechu apod. To asi opravim nejde, co?
  7. Nahrazoval jsem Baggage a Baggage Trailer(a). Ono bych je možná spojil, kdyby mi Baggage neskákal do vzduchu pořád. ALe zkusím to.
  8. Čau, mam takový problém a neumim ho vyřešit. Stahnul jsem si tenhle autobus: Design X3 GL. Podle návodu jsem si ho přidal do hry, víceméně fungoval. Objevil se mi, v pohodě jel. Akorát v sampu nevím, jak ho sprovoznit. Když dam například /carmenu co tam mam a zvolim to, co jsem nahrazoval, tak se autobus sice objeví, ale jenom jeho první část. To za kloubem se už neobjeví. Na to musím dát zase /carmenu a najít tu další část a když ji spawnu, objeví se ta část, ale ne k tomu autobusu, takže tam mam ty 2 části busu, ale ne spojený. Jak to spojit, nevíte? Díky za každou radu.
  9. Kdy už bude kompatibilní TT s ecaxem?
  10. Dave a co jsem se ptal, kdy bude 2 a ona je už teď Supr, konečně je i tlačítko propustit z vězení
  11. RZE v čudu, teď podporuju TuningTown a auta lítaj o 106
  12. Na můj bys taky mohl zaskočit, podívat se, aby ses přesvědčil, že to fakčí i na mym Teď jsem objevil bug. Dam TAB a kliknu na hráče, obarvený je dejme tomu "Kicknout". Já se rozhodnu, že to nechci, tak dám Zrušit. Jenže... Když to zkoušim u sebe, kickne mě to, když na jiných lidech, kickne to je. Takže Zrušit funguje spíš jako potvrdit, oprav pls
  13. Teď mě napadlo, že by Osfald za určitou cenu mohl prodávat třeba Pas, průkazy apod. -- ned 24. dub 2011 18:45:10 -- Teď mě napadlo, že by Osfald za určitou cenu mohl prodávat třeba Pas, průkazy apod.
  14. A aktualizováno i na mym serveru. Super, výborný. Konečně mod, kterej mě baví Do další verze můžeš dát třeba i dialogem, že můžou amdini dát určitýmu hráčovi pas, průkazy (letecký, lodní, řidičský apod...) Plus dej, aby admini mohli někomu nastavit nesmrtelnost, nepotřebuju totiž, aby mi tam lítali nesmrtlení všichni Jinak je to vcelku OK -- ned 24. dub 2011 18:47:06 -- Vim že chci asi moc, ale nešlo by udělat, že bys přidal i nějaký jednodušší povolání? Nechci stahovat zase RZE, protože mě už nebaví moc, chci tvůj mod na serveru, ale kdyby se povedlo i povolání jakože policajt, saniťák, voják, sniper, ochranka a já nevim prostě něco bych klidně i domyslel
  15. Kdybys to opravdu udělal, bylo by to super, ale 5 měsíců pred koncem světa? Delam si srandu. Udelej ho, ale nepodelej. Takova lepsi, ale jina RZE
×
×
  • Create New...