Jump to content

SuuPeeR

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. ale já nechci žádný rady tipu "Udělej si vlastní, je to nejlepší" já ci jenom odkaz nebo jestli to někdo má aby mi to poslal protože já s tim ještě moc neumim loloe, jestli mi s tim nepomůžeš, nerad! nic proti, ale tohle fakt nemám rád....
  2. hele ne tak já mám Free hosting a na ten pluginy nejdou.... potřebuju jen že napíšu #include (třeba) a do OnGameModeInit() třeba jen CreateHouse(X,Y,Z,Interier,Cena.....); a bude to tam a pude to "bounce"
  3. Skús toto : http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=182435 Podla mňa je to super Používa sa asi takto : logneš na na rcon dáš /createhouse (cena domu) (interier od 0 po 10 asi ...) napríklad postavíš sa pred nejaké dvere a napíšeš to a máš to tam kde si sa postavil díky ale kam se mi to uloží? myslim jako to tam potom zůstane pořád? i po restartu serveru?
  4. ahoj, potřeboval bych do pwn nákej good (stačí aby fungoval ) house system, že do modu dám třeba jenom House(X,Y,Z,Interier,Cena..... atd) a v modu na tom místě bude dům na koupení předem všem děkuji :thumbup:
×
×
  • Create New...