Jump to content

D4n09

Uživatel
  • Příspěvků

    1390
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    13

Příspěvky posted by D4n09

  1. Ahoj . Maikeroo town byla srdcovka  :) . Nebo ještě starý Reálný život 4.3 . Tam jsme se nahráli nejvíc si myslím  :) vzpomínám rád na tu dobu , kdy jsme přiletěli ze školy a šli si zahrát. Později i MTA kde jelo ve velkém derby a podobně  :)

    Teď nějak nedávno vyšlo open.mp což má pod Palcem Yless a jeho team , protože původní majitel samp se na to vykaslal už  :/ . Tam ale co jsem koukal , je jen nějaký server win ale nemají ještě klienta jako bylo samp.  Nebo jestli vůbec bude ? Netuším.  

  2. před 1 hodinou, ThomasCZ said:

    jinak Oficial Opening Fivem je dnes v 18:00 !!! https://discord.com/invite/7Ka9xqnQXx

    Kdo nemá zájem,ať sem nepíše - prosím (pro moderátory /adminy toho fora,kdyžtak jim to tady odstraňte kdyby to nedodržovali) ,Jinak Re-Games nadobro skončil na SAMP Scéně

    Před 14 dny si ještě hrozně žral samp 

    A teď FiveM  :D to tvoje chvilkové zapálení mě fakt fascinuje... jsem zvědavý jak dlouho tě bude bavit toto.

  3. před 4hodinami, Ninjonik said:

    prečo by si to niekto kupoval?
    no tak pretože rockstar stiahol pôvodné verzie gtaačiek a nahradil ich definitive edition.

    Tak beztak všichni víme že se jim nechce dělat s GTA 6 tak chtěli na nějaký čas zavřít pusinky hráčům tímto stylem 

    Každopádně jak píšu 

    Staré Gta 3,Vice, San jsou prostě bezva hry které jsou nostalgické... a pokud to stáhli z prodeje ty staré verze tak stale existuje ulozto a torrenty  :) ale jak píšu je to můj názor 

  4. před 6hodinami, Ingnition said:

    Protože to jsou totální deme... Za mě největší fail co kdy Rockstar Games udělal. Hrál jsem to v ten den vydání asi hodinu a půl, ten San Andreas. To co mě hned nejvíc iritovalo byla nemožnost myší se pořádně dívat nahoru a dolů. Prostě jako by to bylo přilepené a člověk musel myší urazit kilometr, aby se podíval nahoru kamerou. To jsem nedával a dost to kazilo pocit ze hry. A to že to moje sestava i9-9900K, 32GB RAM a RTX 2080s nedokázala hru udržet při maximálním nastavení a QHD rozlišení na stabilních FPS a to i se zapnutým DLSS je fakt jako směšný. Ale fajn, hrát se to i přesto dalo a bugů jsem si tolik za tu chvilku nevšiml. No druhý den si řeknu, že jdu zase hrát. A ejhle, ten jejich nesmyslenej launcher se prostě nedokázal připojit online a GTA Trilogy nejde spustit, protože ten nesmysl se nedokázal připojit k Rockstar serverům? To jako WTF? Singleplayer hra a nemůže jí člověk hrát, protože ty jejich servery nefungují? Nikde žádný info od Rockstaru na oficiálních stránkách, prostě mlčení. A já hodinu se snažíš najít problém u sebe a přeinstalovávám ten launcher jako divej. A pak se to dočtu na Facebooku, že to prostě Rockstar vypnul a hru pro PC odstranil úplně, protože jsou do dementi? Ta hra nebyla venku ani den. Dáš za to nesmyslných 1600 Kč a jim ani nestojí za to poslat lidem email, co se vlastně děje. Musíš si to dohledat sám jako blbec. Na oficiálních stránkách o tom raději nic psát nebudou, tam kam se 90% lidí půjde automaticky podívat. Oni to napíšou na Twitter nebo do nějakého jejich blogu. Za mě totální fail. To tu hru nikdo v Rockstaru nekontroloval, že to pustí ven a pak zjistí, že ta hra obsahuje nelicencovanou hudbu, spousta bugů a déšť, přes který vidíš totální hovn* a naprosto scestné komentáře vývojářů v kodu hry? Nechápu, tohle bych čekal od nějakého béčkového studia ale od Rockstaru? Ach bože.

    Dobrej článek zde:

    https://hrej.cz/article/gta-trilogy-se-potyka-s-plejadou-bugu-a-chyb-ty-nejvtipnejsi-se-objevuji-v-sestrizich

    No 

    Tak teď jsem ještě víc rád že jsem si to nekoupil  :D teď člověk může maximálně stáhnout crack  (pokud už je ) 

    Stejně ty hry jsou úžasný tak jak původně vyšli a reálně moc nechápu kdo toto vůbec koupil. Stejně to tou "lepší " grafikou zabilo tu krásnou klasiku 

    Každopádně to je jen můj názor 

    • Líbí se mi to! (+1) 2
  5. před 2hodinami, Ingnition said:

    Pro mě je to jasná koupě, už jen kvůli optimalizaci na nové PC, tím rozuměj bezproblémové spuštění, žádný bug s nefunkční myší, podpora pro širokoúhlé monitory a hlavně nezamknuté FPS a tudíž žádný bug při odemčeném frameratu v nastavení (ano jistě, lze to udělat neoficiálníma fixama, ale to je dosti krkolomné řešení které ne vždy funguje). To jsou pro mě ty hlavní body, díky kterým si to koupím. 1 500 Kč za 3 hry s těmito vlastnostmi je prostě luxusní deal. A pak k tomu můžu brát v potaz ta vylepšená grafika, která nebude tak přehnaně nereálná svému originálu jako v případě všemožných modů, které z toho udělají dohromady naprostý paskvil. Mě se to líbí. A ta změna u GTA 3 je brutální. Decentní ale dost výrazná. Talhe série je srdcovka, pro mě nejvíc Vice City a už teď se těším, že se vrátím zpátky do svých dětských let a užiju si hru na maximum ve vylepšeném kabátku ale hlavně věrném kabátku vůči původní předloze. A jestli to půjde omodovat na SA-MP či MTA? Pak to chytí ještě druhou vlnu popularity. Těším se.

    S velkou pravděpodobností to omodovat nepůjde a co se týče MTA tak tam ani není důvod aby to modovali když stejně co server to upravená grafika na "hezčí " .. v případě open- mp tak taky pochybuju .. hlavně nevidím důvod proč by to někdo dělal jen kvůli hezčím texturam

  6. před 4hodinami, Hip said:

    To sice ano, ale určitě modeři nedokázali podporovat třeba více jádrové procesory, různé další optimalizace atd. Podle mě to bude z velké části o optimalizaci taky.

    Je to možný každopádně tohle mi nestojí kupovat a dokonce ani stahovat 

    Zůstanu u staré klasiky která má své kouzlo a ne dávat 1500 vlastně za nic  :)

    • Líbí se mi to! (+1) 1
  7. před 21minutami, Ninjonik said:

    Tak ale s GTA:Online to bolo pravdepodobne tak, že jednoducho nie každý chcel dávať 60e do hry, aby ju mohol hrať a taktiež nie každý mal na to vtedy počítač (niektorí nemajú do dnes...).
    A taktiež vtedy bol SA:MP ešte vo veľmi dobrom stave, keďže iv:mp vpodstate vo väčšom merítku neexistovalo (samozrejme, že iv:mp existuje, ale nikdy sa na úspech sampu nedostalo), tak sa stále hralo sa:mp.
    No a to, že sa SA:MP hralo aj po vydaní GTA:Online tak je pravdepodobne kvôli prvému dôvodu, ktorý som napísal alebo kvôli tomu, že jednoducho hráči nechceli príjsť o svoj postup v sa:mpu.

    Toto si sem jen odložim 

    Protože mi reálně přijde že se za ty roky nic nezměnilo 

    Takhle to vypadalo i v největším boomu pár let po vydání sampu 

     

    Nevím jak je na tom MTA třeba v této době ale podle mě to bude nastejno 

    Screenshot_20210923-194844_Chrome.jpg

  8. před 42minutami, Ninjonik said:

    jasné no, sa-mp neumrelo kompletne, len z časti, ale tak či tak raz umrie, je to len otázka času.

    Jako jednou určitě  :)

    ale každopádně i když přišel nadupaný na tu dobu gta online .. tak stejně dost lidí psalo že se vrátili k sa-mp

    uvidíme co přinese časem GTA 6 

    ale evidentně GTA 5 online lidi nepřesvědčil že by měli se sampem seknout  :)

     

  9. On 20. 9. 2021 at 22:01, vEnd said:

    @ATomas i @_DIAMOND_ přednesli docela zajímavé myšlenky a osobně si myslím, že si to zaslouží obsáhlejší reakci. První začnu stavem fóra a aktivitou SA:MP, poté se vyjádřím k FiveM.

    Vím, že je to pro některé strašně nepopulární názor, ale pomalý ústup SA:MP a ztráta komunity, která se mu zde věnovala, jsou nevyhnutelné a hned vám řeknu proč. Lidé, již to tu rozjížděli, a tím nemyslím jen vedení fóra, ale také ostatní, kteří přispívali návody, skripty, pomáhali, trávili tu celé večery na chatu a podobně, se v jistém okamžiku zkrátka přestali té hře věnovat. Vemte si, kolik je to už let, co fórum vzniklo a co se mu dařilo. Ruku na srdce, kolik zde zbylo těch, kteří sem chodili v době největší "slávy" fóra? Hrstka jich tu je, ale kolik z nich se ještě věnuje jazyku Pawn a aktivně něco vyvíjí? Momentálně bych dokázal jmenovat jenom ATomase.

    Nerad vám to říkám, ale s námi jakožto s vedením je to naprosto stejné – všem nám už je přes 20 a máme i jiné starosti (studium VŠ, práce, vztahy, možná někteří už založili rodinu). Kdybych měl mluvit jen za sebe, přestal jsem se Pawnu (jazyku) aktivně věnovat po dokončení střední školy. Pawnu (fóru) jsem se přestal aktivně věnovat po dokončení bakalářského studia. Můžete to klidně brát jako výmluvu, ale nikdo z nás už mladší nebude a jiných, důležitějších povinností bude jenom přibývat. To je realita.

    Z předchozího odstavce vyplývá jedno – vedení tohohle fóra zkrátka nejsou ti natěšení puberťáci s tunou času, kteří by rozjeli novou sekci, nebo dokonce zavedli nové směřování fóra na FiveM. Ano, můžeme pro to udělat sekci, můžeme to z naší strany podporovat, jak jen to půjde... Ale to je vše. Většina z nás o FiveM nic neví. My vám můžeme zajistit zázemí tady na fóru, ale jestli se tu FiveM rozjede, nebo ne, to bude na těch natěšených vývojářích s tunou času, kterým by se do toho chtělo; jinými slovy, na nové, aktivní komunitě točící se kolem FiveM.

    Snad to dostatečně reflektuje to, co jsem chtěl sdělit o SA:MP i FiveM sekci. Chci ještě zdůraznit, že je to můj osobní názor, který nemusí sdílet ostatní členové vedení, ale z dlouhodobého pozorování toho, jak se to vyvíjí, to podle mě celkem odpovídá.

    Ono v podstatě nic neumřelo 

    Když se podíváš na sa-mp.com tak hracu je pořád dost a přes 4000 serverů online stejně jako před lety 

    Kalcor to dosra* tím že smazal fórum a přestal se o samp zajímat 

    Internetový tab uz několik let ukazuje jen hosted servery 

    Ale má přijít brzo už open.mp který opět rozjede i internet tab což znamená že hráči opět budou moci zkoumat všechny servery 

    Já se též divil včera když jsem se podíval na oficiální stránku samp kde bylo aktivních 50 000 hráčů a kolem 4500 online serveru. Samp umřel maximálně v česku ale ne ve světě  :)

×
×
  • Create New...