Jump to content

Ratchet_xD

Uživatel
  • Příspěvků

    202
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by Ratchet_xD

  1. No, musím říct, že tam nic moc náročného nevidím a už vůbec nevím, na co by jsi tu potřeboval hack či cleo... Až na ten most to zvládne snad skoro každý a u toho mostu jsi stejně začal čoudit, takže ani to jsi neudělal na 100% dobře...

     

    Jinak zpracování videa pěkné, použity pěkné efekty :)

     

    No, nemůžu říci nic jiného než pokračuj a zkoušej nové a nové unikátní věci ;)

     

     

    //Edit : I když jsem jsem shlédl video Part 6, tak tam už jsi dělal lepší kousky, které málokdo dokáže no :d Asi jsi tento Part odbyl :d

     

    Ak by to bolo také jednoduché ako ty píšeš, tak by podobných videí bol plný youtube, lenže takýchto videí tam najdeš asi toľko, že ich môžeš spočítať na jednej ruke. Autorov tých videí poznám, takže ti môžem potvrdiť, že ich veľa nie je.

    A ver tomu, že každý by toto nedokázal, a už určite nie z Čiech alebo Slovenska, keď tu väčšina ani nevie, ako sa so stíhačkou rozbieha a nie to ešte cúva dolu hlavou.

    Decká vedia hejtovať a hovoriť na všetko fake, takže preto som tam napísal, že to nie je pomocou hacku.

    A nie, nezačal som "čoudiť"...ak myslíš ten dym v 0:42. To bol len efekt dymu, ktorý som tam pridal cez Vegas. Pusť si video od 0:33 (kde je ten istý záber) a všimni si, keď dopadám na zem, že žiadny dym tam nie je. Ale ak myslíš koniec videa, tak hej, tam ma trafila raketa (bol to jeden z nepodarených záberov pri natáčaní). Ale keďže ten stunt som vo videu už raz dal bez chyby, tak som tam zostrihal aj ten nepodarený záber, len ako spestrenie videa.

    4 roky ? můj názor: No lifer. :d

    To vieš že ano, ty steam-ový závislák. :d

    že ťa to baví 4 roky :d každopádne paráda :)

    Je to asi jediná vec čo ma v sa:mp baví. :d

    tento backward styl milujem :d ale mohol si nieco ine natocit jak toto

    Bude ďalšie videjko, kde s týmto štýlom budem lietať cez tunely alebo nejaké úzke priestory.

  2. Nazdar ľudia. Po veľmi dlhej dobe som sa rozhodol znovu zavítať na toto fórum a podeliť sa s vami o moje najnovšie hydra stunt video. Možno si ma ešte niekto pamätá, pár videí som se už pridával.

    Hydra stuntingu sa venujem už cez 4 roky, takže sa zdržte zbytočných komentárov že je to nereálne alebo pomocou hacku, inak si rád prečítam Váš názor. :)

     

  3. Čo si na tomto mohol renderovat 9h alebo "modelovat" 50 min ? Ved su to len poukadané texty a nejaké základné objekty + studio. Toto by som mal zrenderovane max. do 40 min. a to mám len 2 jadrá. Ked takéto "INTRO" prijali na tom ako píšeš populárnom youtube channeli tak to museli byť asi slepí.

     

    -studio moc malé

    -je vidieť to volné miesto

    -obyčajný font

    -hnusné farby

    -zbytočné pohyby kamery

     

    2/10

  4. Před nějakou dobou jsem si stáhl hru: Tom Clancy's H.A.W.X.

    Podle mě docela dost dobrý simulátor.

    Přikládám Ti k tomu video.

     

    Tuhle gamesu hledám ke stažení přes torrent akorát 2 druhý díl, všude kde sem ji stahoval, nebyla funkční a museli se do ní dávat pošahaný dll injection a stejně to nešlapalo, kdo by ji sehnal prosím download, díky ;)

    Mělo by jít a v komentech máš odkaz na crack *****

     

    Na H.A.W.X 2 nie je zatial žiadny poriadny crack , jedine tak sa dá dostat do Hlavného menu kde po kliknutí na možnost "Single player" alebo "kampaň" sa zobrazí niečo ohladom cd kluča. Dalej sa nedá dostat.

  5. Super,Luxusní 12/10 Jak dlouho si dělal ten druhý interiér?

     

    Druhý interier...pff to som robil ešte niekedy minulý rok a to bola moja prvá práca cez VRAY render , vyzeralo to asi takto:

     

    http://ratchethd.deviantart.com/gallery/34871243#/d4icop3

     

    Postupne ako som sa cez vray učil tak som moje staré interiery upravoval aby vyzerali čo najrealnejšie a včera nejako o 23:00 som sa pustil práve do tohto 1 interieru . Render a textury som nahodil asi za 1h a dnes ráno som to vyrenderoval.

     

    A čo sa jedná "abstract wallpapers" (moje prvé abstract wallpapery) tie som robil v 1 den a dalo to určite menej práce ako tie interiery.

     

    Ďakujem všetkym ktorým sa to páči , toto dokáže fakt potešit. :) :)

  6. Rze 7.5 je iba prerobená Rze 7.4 v ktorej su iba zmenené príkazy na hacknutie servera.

    Ak sa nemýlim prerobil to "Cokolada"

     

    Rze 7.4 zoženeš od Atomase cca za 10€ (250kč)

  7. Demencií ? ty tak máš čo hovorit , za to že som ti vtedy neposlal FS v ktorom boli všetky možné vylepšenia servera hovoríš že som dement ? Jednak nevidel som duvod prečo by som ti ho mal posielat a ani som ta nepotreboval. Za to že vám vtedy skrachovalo TMD (take me down) si sa začal vtierat mne , tak si uvedom čo píšeš.

  8. Skoro som si poblil monitor ked som rozklikol ten odkaz. :d

     

    A ten odraz toho textu čo si sa pokušal urobit máš zle...prečo sa napr. pod písmenom U "odráža" K ? :d

     

    Sa najprv nauč rozprávať a písať po Slovensky ...

     

    Haha..vtipné. Ty sa najprv nauč prijat kritiku a prestat tu trapošit a zbytočne vytvárat topic ked urobíš nejaku začiatočnicku splátaninu v PS alebo C4D. Len další zbytočný topic.

×
×
  • Create New...