Jump to content

Ratchet_xD

Uživatel
  • Příspěvků

    202
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Ratchet_xD

  1. Apple: Dalšie: Hodnodte , komentujte...
  2. Čo si na tomto mohol renderovat 9h alebo "modelovat" 50 min ? Ved su to len poukadané texty a nejaké základné objekty + studio. Toto by som mal zrenderovane max. do 40 min. a to mám len 2 jadrá. Ked takéto "INTRO" prijali na tom ako píšeš populárnom youtube channeli tak to museli byť asi slepí. -studio moc malé -je vidieť to volné miesto -obyčajný font -hnusné farby -zbytočné pohyby kamery 2/10
  3. Tuhle gamesu hledám ke stažení přes torrent akorát 2 druhý díl, všude kde sem ji stahoval, nebyla funkční a museli se do ní dávat pošahaný dll injection a stejně to nešlapalo, kdo by ji sehnal prosím download, díky Mělo by jít a v komentech máš odkaz na crack ***** Na H.A.W.X 2 nie je zatial žiadny poriadny crack , jedine tak sa dá dostat do Hlavného menu kde po kliknutí na možnost "Single player" alebo "kampaň" sa zobrazí niečo ohladom cd kluča. Dalej sa nedá dostat.
  4. Druhý interier...pff to som robil ešte niekedy minulý rok a to bola moja prvá práca cez VRAY render , vyzeralo to asi takto: http://ratchethd.deviantart.com/gallery/34871243#/d4icop3 Postupne ako som sa cez vray učil tak som moje staré interiery upravoval aby vyzerali čo najrealnejšie a včera nejako o 23:00 som sa pustil práve do tohto 1 interieru . Render a textury som nahodil asi za 1h a dnes ráno som to vyrenderoval. A čo sa jedná "abstract wallpapers" (moje prvé abstract wallpapery) tie som robil v 1 den a dalo to určite menej práce ako tie interiery. Ďakujem všetkym ktorým sa to páči , toto dokáže fakt potešit. :)
  5. Abstract wallpapers: Interiors: Hodnodte , komentujte
  6. Rze 7.5 je iba prerobená Rze 7.4 v ktorej su iba zmenené príkazy na hacknutie servera. Ak sa nemýlim prerobil to "Cokolada" Rze 7.4 zoženeš od Atomase cca za 10€ (250kč)
  7. Tak to som zvedaví kto to kupi alebo či to vlastne nekdo kupi. Mne osobne sa to vôbec nepáči.
  8. DubStep , Trance , Nightcore...proste všetko čo sa mi páči.
  9. Sa najprv nauč rozprávať a písať po Slovensky ... Haha..vtipné. Ty sa najprv nauč prijat kritiku a prestat tu trapošit a zbytočne vytvárat topic ked urobíš nejaku začiatočnicku splátaninu v PS alebo C4D. Len další zbytočný topic.
  10. Skoro som si poblil monitor ked som rozklikol ten odkaz. A ten odraz toho textu čo si sa pokušal urobit máš zle...prečo sa napr. pod písmenom U "odráža" K ?
  11. Fakt su tieto tvoje výtvory prvé ? Mne sa to zdá celkom dobré...
  12. Ja som len normálne napísal že by som chcel videt tvoje práce. Že to má nedokonalsti to viem , takže ked sa to niekomu nebude páčit je to pochopitelné.
  13. No rád by som videl tvoje práce cez C4D. Thx all
  14. Noo ja som na tom makal skoro každý den po dobu 2 týždnov asi tak 3-6h denne.
  15. Čaute všetci. Tak posledné 2 týždne som sa učil v C4D modelovat pomocou polygonov a po 2 týždnoch práce som vytvoril moj prvý model auta. Viem , má to ešte svoje nedostatky ale hodne nového som sa z toho naučil a pri dalších modeloch sa budem podobným nedostatkom snažit vyhýbat. Komentujte , kritizujte. http://ratchethd.deviantart.com/#/d4tx5ob http://ratchethd.deviantart.com/#/d4tx621
  16. Mne je to jedno rob si čo chceš ...Ale je to uplna zbytočnost ktoru dokáže urobit každý lamer v c4d. Takýchto podobných videí je na YT xxxxx. A ešte jedna poznámka: Každý príspevok ktorý budem mat niečo spoločné z C4D tak na neho kliknem , aby som vedel o čo de
  17. Vidím , ale ked si teda žačiatočník nechápem nečo tu ukazuješ tak nenormálne lahké veci. Čo zaberu max. 2 min. práce. :laugh:
  18. No ty sa najprv nauč poriadne v C4D pracovat a až potom rob videa , toto zvládne každý žačiatočník aj bez tutorialu . A od speed artu to má daleko.
  19. Ratchet_xD

    pomoc Drift Handling

    handling.cfg -> singleplayer handling.two -> multipalyer Ak chceš aby ti fungoval upravený hadnling v MP musíš mat nainštalovaný s0beit.
  20. psal jsi že je to brush sry brush to není je to efekt no rozmazat co na tom vidis rozmazaneho a ten text v gimpu takhle udelat taky neni kafe Ja som len písal ako napr. by sa to dalo urobit v PS. Kde vydíš že by som písal niečo o "rozmazáni" ? rozmazat a zmazat su 2 rozdielne veci
  21. Ani moc stebou nesouhlasím dříve jsem pracoval v PS a jeto sice více složité ale ty efekty stojí za to GIMP je dejmetomu Free Half Photoshop btw. chcete na to druhé tutoriál ?? popř. video ?? Akože čo je na tom tak težký že chceš na to robit video ? Myslím že tohle dokáže fakt každý. Plácnout tam 1 brush , pridat text , nakopirovat ho , prevratit a trochu zmazat. Práca na pár minut.
  22. Ratchet_xD

    Game options !

    Lol. Ty fakt nemáš rozum. Také niečo ako "options" nepoznáš ? A žeby si sa tam z tým trochu pohral ? A ešte k tomu špatná sekcia. Čo ta to aj napadlo dat rovno sem !?
  23. No v škole sa začíname učit cez Delphi , takže nekdy možno využiju.
×
×
  • Create New...