Jump to content

lars

Uživatel
  • Příspěvků

    3
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Pokud by jsem to měl hodnotit z hlediska přínosnosti, tak dám 10/10, pokud ale z hlediska jak je to napsané, dal bych bodů o hodně méně. Například když chci provést uQuery(ADD, ...,), zavolá se třída "MySQL", metoda "Array2MySQL" a z něj se provede switch "INSERT". Celý tvůj 15 řádkový kód jsem během chvilky napsal na jeden řádek a s menší náročností na server. Pár dalších prasáren jsem během rychlého pročtení ještě pár zpozoroval, ale už si nepamatuji kde. Navíc nechápu, proč OOP používáš všude? public function num($query) { if(empty($query)) return 0; return mysql_num_rows($query); } To je další zbytečné zatěžování serveru, hlavně pokud na něm běží multiplayer server.
  2. Zabezpečení nulové! Když už, tak přidej k proměnným z inputu převod na entity htmlspecialchars($promenna); Doufám že se ozve nějaký zamindrákovaný idiot že odepisuji na staré téma, ale když už tady někdo píše takové kokotiny, tak by to snad chtělo opravit (divím se že když je zde na fóru tolik "profesionálů", že už to nikdo neopravil přede mnou :? ).
  3. Co si to zase vymýšlíš? Laguje se to protože je to moc objektů, které fungují víceméně podobným způsobem jako jsi popsal.
×
×
  • Create New...