Jump to content

Daves

Uživatel
  • Příspěvků

    129
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Daves

  • Narozeniny 01/22/1993

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zdravím, na internetu jsem se dočetl že OS můžu do PC nainstalovat i z flashdisku. Flashku jsem si naformátoval aby z toho PC mohl číst, ale v BIOSu jsem boužel nikde nenašel bootovaní z USB mám tam CD/DVD a par další věcí. Nešlo by nějak nastavit aby šlo bootovat z USB?... prosím o každou radu jaká vás napadne.
  2. To je asi jasné on myslel co konkretne do pawna
  3. Daves

    pomoc Padajicí sníh na web

    Mě to web nikdy nezpomalilo Skusím to tedy na svůj web ale na uložtu je na ten soubor heslo:-(
  4. Daves

    pomoc Padajicí sníh na web

    TAky jsem měl na endoře padající sníh ale byl jsem ncuet to odstranit šíleně to zpomalovalo celý web proto nedoporučuji :-)
  5. Daves

    PHP FUSION snih

    Ten panel mi taky nešel vyřešil jsem to tak že ten kód sněhu jsem si vložil do theme.php a upravil podle sebe a vše funguje
  6. Daves

    PHP FUSION snih

    Díky funguje to až na jednu maličkost že mi to pádá jen na header níž ne musim nějak mrknout do kódu a zjistit jak udělat aby to padalo uplně dolu :-)
  7. Daves

    PHP FUSION snih

    Díky neměl by jsi k tomu eště prosím nějaký návod na instalaci ja to vložil do themy a na header mi napadaly černé tečky :-D
  8. Daves

    PHP FUSION snih

    Zdravím nězná někdo nějaký script na padajicí shníh na webu pro PHP fushion skoušel jsem na google hledat ale nic pořádného jsem nenašel za tipy díky.
  9. Ani já ne chtělo by to nějaký návod na instalaci atd. :-)
  10. Takže když budu chtít že se hráč odpojil tak to samé dám do Publicu OnPlayerDeath?...a jak to bude že někdo někoho zabil?
  11. public OnPlayerConnect(playerid) { connect=fopen("connect.php", io_append ); //vytvorí súbor connect.php v scriptfiles new hodina,minuta; //vytvorí premenné potrebné pre získanie času new string[256]; gettime(hodina,minuta); //Získame čas pripojenia if(fexist("connect.php")) //podmienka (ak existuje náš súbor) { format(string, 256, "%d:%d %s sa pripojil na server\n", hodina, minuta, PlayerName(playerid)); //naformátujeme správu ktorú zapíšeme do súboru fwrite(connect, string); //toto znamená, že zapisujeme do súbora connect(new File:connect ak ste zabudli) a že zapisujeme formátovanú premennú string fclose(connect); //zavrieme súbor connect } return 1; } Funguje mi to v pohodě, a mám otázku dalo by se do toho hodit eště že se hráč odpojil a že hráč X zabil hráče Y atd?
  12. A s tvé strany je vše v pořádku?... Nedal sem ty obrázky sem k hodnocení, ale k ukázce.Pokud nemáš zájem tak nekritizuj a nech být...Neprodávám to za tísíce ani stovky pouze za reklamu!
  13. Ja to vím, asi se budu opakovat ale kdybych byl nejaký profesionalní grafik chtěl bych víc než jen reklamu... každý nějak začíná
×
×
  • Create New...