Jump to content

SpooNy

Uživatel
  • Příspěvků

    113
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Nevíte co stímto? Nemůžu najít chybu
  2. SpooNy

    pomoc Spawn Elegy

    Lidi nemohl by mi někdo poradit jak udělat aby si každý hráč mohl spawnout své elegy. Ale když už si jedno spawne tak to druhý se mu smaže? Na příkaz /elegy A je tu nějaký TUT kde se dá v Dialogu zvolit jaké koliv auto. Děkuji :-)
  3. Hm. Jinak ta driftmapa prostě nestaví. Běžte na nějakej drift svr a uvidíte. Taky objecty jsou v sobě
  4. Lalane, Jen k tomu tvýmu názoru. K těm objectům, nezapadají do sebe aby ten drift šel projet. Kdyby do sebe zapadali čistě drift je moc dlouhej. A moc drifterů neumí mag angle a k tomu slide. Takže drift musel být takto. Aby se dal projet. K lokaci, jo lokace nevím, celkem se mi to tam i líbí. Ale spíše jsem chtěl aby hráči neletěli např.Dodem a netrefili se o runway. Tak jsem to chtěl dát k zemi. Lodě pod ní krásně projedou. I tropicc. Nováčci na mapě myslím nebudou mít problém. Je to celkem lehká mapa. Ale je to tvůj názor, jen řikám jak to je. Skus si tu mapu projet prosím. =)
  5. Tak jsem z nudy udělal driftmapu. Třeba se nějakýmu kopírákovi bude hodit. Fotky mapy Omlouvám se za kvalitu fotek ale při focení se to nějak mrv* Objecty zde: Budu rád když mi to ohodnotíte. NA mapě se nevyskytují schody. Čistě projetá mapa bez škrábnutí auta. Pokud nejste blbec
  6. Mě teda ne věznice je 2x težší než stuntpark Stuntpark tam naskládáš rampy. Otestuješ kam doskočíš popř. pozměníš. Ale tak nevím no
  7. Jestli je to první mapa co jsi udělal. Tak je to dost dobrý. Jen by to chtělo udělat víc toho. A jak řikají ostatní víc šetřit objectama. Jinak dobrý "cheers" že je to první mapa tak: 8/10 :hrac:
  8. Upřímně věznice mi přijde jednoduší než stuntpark
  9. v mta tak dáš F. Potom v Levo dole Objects. A vždy vedle jména je i ID objectu
  10. SpooNy

    Drift nitro

    Serbůs. Hledám na svůj svr drift nitro. Takové to jak se dá kdykoliv vypnout a zapnout kdykoliv. Mohl by mi někdo pomoci. Třeba rovnou že bych si to skopíroval do pwn? Moc vás prosím.
  11. SpooNy

    pomoc SA-MP

    Celkem hloupá otázka. Sa-mp se instaluje do GTA takže tam to pozměnit nemůžež. Samořzejmně že GTA.
×
×
  • Create New...