Jump to content

ondry123

Uživatel
  • Příspěvků

    29
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. máš slabou grafárnu.. asi tak jako já proto baterku nepoužívej
  2. ondry123

    (help)Pomoc

    Ty se do toho neser, dement zakomplexovaný
  3. ondry123

    (help)Pomoc

    dragone, já už si ho v té plzni najdu
  4. ondry123

    (help)Pomoc

    Erko, kašli na ně. Mám jeho adresu.. vyřešíme si to ručneě
  5. ondry123

    (help)Pomoc

    To sem nepochopil On to určitě pochopí, neboj
  6. ondry123

    (help)Pomoc

    Kontrolor - mám tu vzkaz pro tebe. Mám tvojí IP a i tvojí adresu. Těš se.. brzy tě čeká návštěva (přístě nebuď tak blbý a změn si IP )
  7. ondry123

    (help)Pomoc

    :DDD Tak kdyby se mi stalo něco takového tak udělám "dost dobré" jméno tomu hostingu. Ten hosting musel vlastnit nějaký 10letý fakan,ne?
  8. ondry123

    (help)Pomoc

    Jak by to mohlo být asi atomasovi ukradeno? Ho přepadli na chodníku a vydírali ho ne?.. Musel to sám poslat někomu, je to jeho blbost.
  9. ondry123

    (help)Pomoc

    ifail - Asi si hodně věříš,že ? Dáme si tam za verzí jakou chceme. Je to volně ke stažení, tak nevím proč by jsme se měli zaleknout někoho kdo se jmenuje fail.
  10. Zdravím... jelikož nutně potřebuji poslat SMSku, tak píšu zde. Kdo mi pošle SMSku tak tomu nakoduji design do HTML/CSS, nebo design na phpfusion. nebo mu udělám menší administraci na PHP. A nebo mu dám domenu - www.csplay.eu nebo www.multi-fan.cz Na ceně SMSky se domluvíme... Pište na skype: lol-m4n nebo na steam: Eskyn pište jen čeští zájemci..
  11. Zdravím, tak jsem si konečně po dlouhé nepřítomnosti vytvořil portfolio. Naleznete ho na této adrese - http://www.ondry.eu stránka je validní.. můžete si všimnout zde - http://validator.w3.cz/check?uri=ondry.eu Ještě tam není všechno vyladěno, reference nejsou všechny atd. ale jinak by to mělo být OK. Můžete hodnotit, kritizovat a poradit co přidat. Díky
  12. Ježís žádám radu, tak nebuzeruj prosímtě. Jsem begginer v PHP
  13. Zdravím.. Budu si dělat malinkou administraci. A chtěl bych aby když přejdu na adresu pr.: example.cz/admin ,tak aby mi vyjel např. textbox že mám vložit heslo a pak bych měl přístup do administrace. Nechci žádné učty, registrace atd. Jen aby stačilo zadat heslo a byl bych v adminsitraci. Ale aby to bylo taky bezpečné (Aby se to nedalo jednoduše obejít) Za každou pomoc Děkuji.
  14. P.S: domena je u forpsi , DNS atd. si muzete menit dle libosti
×
×
  • Create New...