Jump to content

ILove

Uživatel
  • Příspěvků

    37
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Mám najnovejšie pawno, pred 3 hodinami som ho stahoval zo sa-mp.com
  2. Ked to tam prídam, tak mi vyhodí toto. C:\Používatelia\ILove\Desktop\epicscirpt.pwn(65) : error 055: start of function body without function header C:\Používatelia\ILove\Desktop\epicscirpt.pwn(66) : error 010: invalid function or declaration C:\Používatelia\ILove\Desktop\epicscirpt.pwn(80) : error 055: start of function body without function header C:\Používatelia\ILove\Desktop\epicscirpt.pwn(81) : error 010: invalid function or declaration Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 4 Errors.
  3. Ahojte, mám menší problém pri kompilácí mojeho skriptu sa mi ukážu 2 warningy, predsa len lepšie by to bolo, ak by sa neukazovali. C:\Používatelia\ILove\Desktop\epicscirpt.pwn(64) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerPrivmsg") C:\Používatelia\ILove\Desktop\epicscirpt.pwn(79) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerInfoChange") Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 2 Warnings. Riadky: 64: public OnPlayerPrivmsg(playerid, recieverid, text[]) 79: public OnPlayerInfoChange(playerid) Za každú pomoc budem každému srdečne vdačný.
  4. Přikláním se ke gratulaci, Vše nejlepší!!
  5. 1 Web nedodělanej a už hledáte lidi? nejdřív by jste si měli zabespečit všechno, co je potřeba a pak si do teamu zchánět ňákým spůsobem lidi. 2 Nemáte koupenou doménu, což je myslím si že zásadní prioritou pro každý dobře účinkující portál Můj názor na věc: Celkové hodnotení projektu: 4/10 PS: Omlouvám se za pro někoho možné kopírování inginitiového stylu hodnocení, nuž není to tak ;-)
  6. Tak když ti to nepadalo, měl jsi očividně výhodu ;-) (joke) Pokračuj dále, a provozuj svuj server ;-)
  7. Myslím si, že nejlepší je se spolehnout na profesionáli, né na lidi který vo tom nevědí absolutně nic.
  8. ILove

    [Ban] Ronie

    Moc to řešíš. PYČO! (joke..)
  9. Výdržou batérie, signálom a moznostou na nich hrat lepse Java Hry alebo pripadne hry stavane na tu platformu ci us symbian alebo android... ale nevim ako te java hry urobit nato musim prist.. ci ma wifi aby sa dalo pripojit na net atd
  10. omg neni skopcene, nic ine ma nenapadlo pretoze mám server menom Extreme Parba tak som dal názov modu Extreme Life, vieš kolko módov ma v mene Extreme? nespočetne a tebe nenapísali naky ang. deb*li ze si im skopcil "war" z jejich modu? pretoze aj oni maju v nazvu war? to mas to iste... Nechapem niektorých ludi... proste decka bez rozumu...
  11. pretože niektorý hráči poznajú mna alebo AdvCZ pod iným nickom... Ale to je už OT... pište k veci
  12. xD HardLock je to iste ako AdvCZ len ma iny nick a DJChaos teda ja to iste ako [sx]=DJChaos=[sx] "lol"
×
×
  • Create New...