Jump to content

Bourn23

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Zdravím. Hned na úvod se chci případně omluvit zda tu toto téma už je. Pokud se tak stane prosím přesměrute mě na správné téma a toto smažte. Teď k problému. V Gamemodu mám vytvořeny 2 TextDraw-y které vytváří spodní linku. Jenden s nápisem Team-Drift druhý vytváří lehce průhlednou černou linku. Problém však je s FilterScriptem Drift Points , lehce jsem ho upravil aby byl v jendom řádku s textdrawem v GameModu, tak aby se mi při videích nepletl nalevo v sloupci. TextDraw FS se vytvoří až za TextDraw GM. Nešlel by ten TextDraw FS nějak posunout nad TextDraw GM? Stále bych totiž chctěl zachovat vypínatelnost FS bez zničení TextDrawů v GM.. kůly případným Movies... EDIT# Možná jste mě špatně pochopili, textdraw filterscriptu chci dát před textdraw gamemodu. Tak aby textdraw Filterscriptu nebyl za černým ( průhledným ) boxem ale před. Obrázek pro Představu jak to vypadá: http://www.freeimgshost.com/fullsize/cb39smosbs2ewjntko5.jpg
  2. CamHack v1.2 http://www.thegtaplace.com/downloads/f647-san-andreas-camera-hack-v1-2 Dx8VB http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dx8vb.dll/5.03.2600.2180/download.html Dx8vb: x64 (64bit) -> C:\Windows\SYSWOW64\ x86 (32bit) -> C:\Windows\System32\ CMD: x64 (64bit) -> regsvr32 C:\Windows\SYSWOW64\dx8vb.dll x86 (32bit) -> regsvr32 C:\Windows\System32\dx8vb.dll Hotovo, měl by fungovat. #EDIT: Pozdě ale třeba to někomu pomůže.
  3. Na PC to nefunguje ... pouze na Playstation 2
  4. Za Noťas tě chválim ! Mám rád a vlastním AMD Za PC už však ne.. hezčí by tam byla ATi xD A aby jste neřekly Moje Plocha Zde: Všem doporučuju na hraní her tenhle win .... žádné zbytečné procesy....atd.... je mnohem rychlejší než normál Win 7.
  5. S0beit pro SA:MP 0.3c Mercurial REVIZE!!! s0beita na 0.3b Download : http://www.megaupload.com/?d=94YKLDGN
×
×
  • Create New...