Jump to content

W4rm3x

Uživatel
  • Příspěvků

    61
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Zdravím Vás lidičky, v tomhle TuTu si ukážeme něco, co zde už možná je. Jak ste mohli přečíst nápis tak je to ID hráče v chatu. Zde máte celej kód public OnPlayerText(playerid, text[]) { new string[128]; format(string,128, "(%d) %s", playerid,text); SendPlayerMessageToAll(playerid, string); return 0; } Pokud by jste to chtěli barevně: public OnPlayerText(playerid, text[]) {new string[128]; format(string,128, "{Kód barvy}ID:#%d {Kod barvy}Napsal:{Kód barvy}:%s", playerid,text); SendPlayerMessageToAll(playerid, string); return 0; } Pro vysvětlení: public OnPlayerText(playerid, text[]) { new string[128]; // je maximální proměnná stringu format(string,128, "(%d) %s", playerid,text); //Formát uspořádání textu SendPlayerMessageToAll(playerid, string); //V chatu to uvidí všichni return 0; //aby to napsalo pouze 1x }
  2. Nemám rovnou udělat FS a nahrát to sem v PWN aby si to pouze stáhli a překonvertovali a nic z toho nepochopili?
  3. Přeinstaluj windows. Nejlepší možná volba.
  4. Dáš mi prosím radu do příště? Co napsat místo penězí, to mám třeba napsat Nemáš cash?? Díky Vážně si toho cením. Budu se snažit pokračovat.
  5. Zdravím vás lidi, vím, že je tu toho hodně, ale když si vzpomenu čím jsem si před třemi roky procházel já sám, tak vím, že se najde hodně lidí, co neumí hledat na webu, popřípadě ani základy pawna. Tak teď stručně k tomu. Nahoru do módu vložíme např. new shop; //což je proměnná pro náš pickup a teď si pojďmě vytvořit ten náš pickup do OnGameModeInit vložíme shop = CreatePickup(vzhled pickupu,Typ pickupu,X,Y,Z,-1); ID vzhledu pickupu najdete http://wiki.sa-mp.com/wiki/Game_Object_ID_List a typ pickupu najdete http://wiki.sa-mp.com/wiki/PickupTypes X,Y,Z vysvětlovat doufám nemusím Číslo na konci (vetšinou -1) znamená virtuální svět, když je -1 jde vidět ve všech světech, když 1 tak jen v tom virtuálním. A teď si pojďmě vypracovat dialog. public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid) { if(pickupid == shop) { //když vstoupíte na pickup ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_LIST,"Obchod se zbraněmi","Zbran1 \n2Zbran2","Koupit","Zrušit"); //zobrazí se dialog přičemž 1 před DIALOG_STYLE_LIST značí ID daného dialogu. } return 1; } Ale dialog bohužel ještě nefunguje! Jakože funguje, ale nedá se tam nic koupit, protože tam jsou jen nápisy. public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) { if(dialogid == 1) //dialog číslo 1 { if(response) { if(listitem == 0) //První věc co jste napsali v dialogu { if(GetPlayerMoney(playerid) < 3000) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, "Nemáte dostatek penězí"); //napíše při nedostatku penězí GivePlayerWeapon(playerid,ID zbrane, náboje); GivePlayerMoney(playerid, -3000); SendClientMessage(playerid,Vaše definovaná barva, "Koupil jsi ...!"); } if(listitem == 1) //a to stejné u dalších věcí { if(GetPlayerMoney(playerid) < 5000) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, "Nedostatek penězí!"); GivePlayerWeapon(playerid, ID ZBRANE, náboje); GivePlayerMoney(playerid, -5000); SendClientMessage(playerid,Vaše definovaná barva, "Koupil jsi...!"); } if(listitem == 2) { if(GetPlayerMoney(playerid) < 8000) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, "Nedostatek penězí!"); GivePlayerWeapon(playerid, ID zbrane, náboje); GivePlayerMoney(playerid, -8000); SendClientMessage(playerid, vaše definovaná barva, "Koupil jsi .....!"); } } return 1; } return 0; } ID zbraní najdete http://wiki.sa-mp.com/wiki/Weapons Mělo by to být všechno, kdybych tam měl případně chyby, opravte mě prosím. BTW: Je to můj první TuT, nepoužíval jsem žádné návody. I když si to myslet můžete, protože většina těchto věcí vypadá stejně.
  6. Reinstall jsem zkoušel , dělalo mi to u všech verzí od 1.0.3 do 1.0.5 (vic sem jich nestahoval)
  7. to je ten velkej screen Takhle ti neporadim, nevim co je na tom screenu špatně.. aha ty to nevidíš rozmazaný? je tam rozmazaný obraz , chat atd ...
  8. a v GTA mám problém , že panáček začne chodit sám rovně .... mačkám vše čím se dá chodit a nic ... pls "help" "help" "help"
×
×
  • Create New...