Jump to content

Any_S

Uživatel
  • Příspěvků

    26
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Dej si Quick boot na CD bude to fungovat i na DVD-rom
  2. Any_S

    pomoc PHP "časovač"

    Thx a teď eště potřebuju vědět jk na ty obrazky..sry ale php se teprv učim...
  3. Any_S

    pomoc PHP "časovač"

    Hoj lidi, potřebuju vědět jak udělat v PHP že když uběhne nějaký čas např 1 den tak se z jednoho obrázku udělá jiný... Předem díky za rady.
  4. Dík no ale potřeboval bych vidět code :-D EDIT: Místo loginu na webu v panelu jsem dal toto: <?php $first = true; while ($list=mysql_fetch_array($query)) { //tohle je ten řádek s errorem if($first) { echo ''; } echo '' . $list["jmeno"] . ''; if(!$first) { echo ''; } $first = !$first; } if(!$first) { echo ' '; } ?> A napsalo to tento error: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/users/anyland/roxor.4fan.cz/web/pokus.php on line 169 -- stř 21. dub 2010 15:59:20 -- Už jsem to vyřešil můžete Lock...
  5. Ahoj! Udělal jsem si registraci a login podle tohoto návodu: http://pecan.cz/index.php?id=35&n=Registrace-Zpracovani-dat-z-formulare A... http://pecan.cz/index.php?id=38&n=registrace-prihlaseni-uzivatelu Jenže já ještě potřebuju vědět jak udělat, aby když se někdo logne tak aby se mu zobrazil "Profil", čímž myslím že se mu zobrazí to co je zapsané v SqL(Data které zadal při registraci) Dík za pomoc.
  6. A jak mam tu texturu aplikovat po celim obrázku?
  7. Any_S

    pomoc Ikonky na mape

    Musíš to dát do OnPlayerSpawn ne Connect
  8. JJ vím že sou na ho*no ale už asi vím jak na to takže klidně lock
  9. Vistu jsem si nekoupil byla otce a jediná možnost na rozjetí PC, U XPček když se začnou instalovat tak se v polovině zobrazí modrá obrazovka že když nainstaluji software tak se mi muže poškodit počítač, drivery asi né skoušeli jsme 3 Instal CD, a ano dělá mi to i v MP.
  10. 1.Jo je to pawno forum ale sem v sekci o PC. 2.Vistu sem nechtěl a Xp mi nejdou neinstalovat. 3.Proč pokaždý když potřebuju snečim pomoc mě všichni seřvou ? 4.Když zapnu například GTA SA dam New game a sem už vehře tak se mi zobrazí Program gta_sa.exe přestal pracovat Stačý nebo ještě podrobněji ??
  11. Čuste hele chvilku sem si myslel že nejdou protože ty hry nejsou na Win vista ale byl jsem u kámoše a jemu šly tak jestli mam jinou verzy Windowsu nebo je to špatně nastavený nebo co PLS help.
  12. cF all Nevíte náhodou jestli existuje něco jak EnterVehicle ?? Treba jako že by se hrač spawnul a aniž by něco zmáčkl tak by "vstoupil do auta" Dííky za pomoc !
×
×
  • Create New...