Jump to content

ektomorf

Uživatel
  • Příspěvků

    82
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. ... z nějakého důvodu mi přestaly fungovat všechny streamy ve formátu .m3u, které se nacházely na webu play.cz . Poradíte mi, kde můžu hledat například formáty .pls ? Na oficiálních stránkách mají přehrávače většinou ve flashi, tudíž odtud stream url nezkopíruju. Díky.
  2. Je u toho poznámka: (*) There is an optional 800 player slot version (since SA-MP 0.3d R2) and a 1000 player version (since 0.3e) available.
  3. Nazdar, nevíte někdo, zda-li jde v PAWN nastavit, aby mohl hráč procházet skr objekty ?? mám na mysli něco jako "AirBRK" v sobeitu?? .. mám totiž animaci, že hráč sedí na záchodě, jenže ho to vždycky posadí až nad záchod a to já nechci ... Napadá někoho řešení? Díky moc.
  4. ektomorf

    Mikrák

    Osobně si myslím, že s největší pravděpodobností budeš mít chybu někde ve skypu. Pokud jsi to ještě nezkoušel, tak v nastavení -> Zvuková zařízení -> Mikrofon - zkus jak manuálně tak automaticky nastavit mikrofon. (Když volávám s kámošema, tak jsem měl podobný problém a manuální nastavení to vyřešilo) Pokud se ti to nepodaří vyřešit, tak bych zkusil ještě jinou verzi skypu.
  5. Aha díky, zkusím to. Takže "AddPlayerClass" úplně vyřadit, a dát do OnPlayerSpawn -> "SetPlayerPos", jestliže jeho účet existuje? ... Když hráč zemře, tak mi to jde, že mu to nastaví pozici. Jen je problém po té registraci...
  6. Zdravím, vždy když se připojí na server nový hráč (jde si vytvořit účet) tak mu to po spawnutí nastaví souřadnice 0,0,0. Zkrátka mi nějak nefunguje : AddPlayerClass Normálně mám: public OnGameModeInit() { AddPlayerClass(skin,x,y,z,a,0,0,0,0,0,0); Ale stejně to nastaví jiné souřadnice. Když se restartuje server, tak se tam můžu portnout pomocí /teleport, takže možná bude chyba tam někde. ... Už jsem se to snažil vyřešit několikati způsoby ale pořád nic. Nenapadá někoho čím by to mohlo být způsobeno ? Děkuji.
  7. Zdravím,... Pomocí funkce "SetPlayerAttachedObject" jsem si na server vytvořil pár "obleků" na skin. Takže třeba po zadání příkazu se na Vás zobrazí Brýle, Klobouk,... Ten důvod proč to sem zakládám: Já to vidím úplně normálně, jak to vidět mám, jenže pár lidí (jen malá menšina) vidí místo objektů otazníky. Nevíte čím to může být ? Děkuji. -- stř 17. srp 2011 18:16:12 -- OK, ještě znovu + SCREENy. - Dal jsem si na server "SetPlayerAttachedObject" - U mně vše běží v pohodě tak jak má (vidím objekty) - Můj kámoš, vidí místo objektů otazníky ... Nyní obrázková verze : Jak vidím objekty já: Jak vidí objekty kámoš: (udělal to ve špatné kvalitě, snad tam ten otazník vidíte) V originální (viditelné) verzi, by měl mít na hlavě helmu, nikoliv otazník. ... Tyto objekty na obrázcích se sice neshodují, ale on nevidí žádné takové objekty, tak to je jedno . Napadlo mě, zda-li to nemůže být třeba starou verzí SAMP, nebo tak něco. Ještě jednou zdůrazňuji, že tento problém má jen menšina hráčů, zbytek to vidí stejně jako já. Mohli by ste s tím poradit ? Děkuji.
  8. Jestli to půjde udělat do DIALOG_STYLE_MSGBOX, tak bych rači udělal, třeba 20TOP hráčů (čili i ti, kteří jsou OFFLINE). Děkuji. -- čtv 11. srp 2011 19:37:40 -- Omlouvám se za DP, ale mohl by mi někdo pomoci? Díky moc.
  9. Zdravím, dělám si na server takové stárnutí, při kterém nikdy nezemřu a věk půjde automaticky furt ++. Chci si k tomu ale vytvořit nějaké pořadí hráčů (na příkaz), které mi seřadí hráče od největšího věku. Nejlepší by bylo, kdyby ty stringy šly nafasovat do Dialogu (MSGBOX) a vždy by tam bylo : PlayerUnNamed8 = 795let PlayerUnNamed2 = 612let PlayerUnNamed2 = 486let ... ... Pomohl by mi to někdo vytvořit ? Děkuji moc. (Nevím si rady, hlavně s tím seřazením od největšího po nejmenší)
  10. Neřeš, život je můj,... při nejhorším si ho skazím sám . Díky za názor.
  11. No musím říct, že když jsem tam měl předtím ARIAL BLACK, tak to bylo ještě odpornější než je to teď .
  12. .. V prvořadě Děkuji za takové obsáhle zhodnocení, vezmu si příklad. Nevěděl jsem, že to může být až tak brutální, vždyť se jedná jen o hru. Co v tom případě navrhuješ ? Celou stránku zmazat ? Doposud ještě nejsem trestně zodpovědný a nehodlám s toho mít žádný problém. To v žádném případě, myslím si že je tam dost jasně řečeno: Občas bývá nuda a tak nezbývá nic jiného než si hrát v PhotoShopu. Jestli to někdo pochopí, že je to na prodej, tak musí mít asi velmi malou inteligenci. ... Ještě jednou díky.
  13. Děkuji. Okopíroval ? To co jsem nedělal já: Theme (je to FREE vzhled) Potom nějaké věci do LOG (např. Bully) Nějaké věci v panelech (ONLINE členové) ... Jinak je všechno moje práce. Děkuji.
  14. Zdravím, chtěl bych Vám ukázat můj WEB, který zatím slaví asi dva měsíce života. Celý WEB měl být založen tak nějak na tom, že bude sloužit jako WEB klanu RedBull, jenže nevím, jestli si vůbec můžeme říkat klan už s toho důvodu, že je Nás v klanu jen kolem 20ti. Další důvod je, že naše denní návštěva Serveru taky není vysoká (průměrně asi 4lidé na den xD)... Ale teď k WEBU: Nejsem moc dobrý coder (jak v PHP,HTML, CSS tak v PAWNu), ale 'Grafická Stránka' mě baví (proto jdu letos na grafickou školu). Možná si většina z Vás řekne hned když ten WEB uvidí, že je to příšerné a do komentářů mi budete psát něco na styl že je to velmi moc přebarvené, ale mi se zkrátka barvy líbí... ''Jaký by přece byl svět, kdyby byl dvojbarevný?'' No nechám ty komenty na Vás. Takže komentujte a hodnoťte, děkuji moc.
  15. Zdravím, když vidím, jak se mi lidi hádají na serveru že jeden je lepší řidič než druhý , tak jsem si řekl, že by to potřebovalo nějak ověřit, Proto mě napadlo udělat nějaký SCRIPT, který bude počítat počet nárazů do libovolného objektu + zároveň celkový odehraný čas na serveru. S těchto dvou hodnot se udělá průměr, podle kterého se pozná, kdo je na tom nejlépe. A aby to nováčci neměli lehké, tak se jim to začne počítat později . Mohl by mi s tím někdo nějak poradit ? Jde to zrealizovat ? Děkuji moc.
×
×
  • Create New...