Jump to content

Pirát

Uživatel
  • Příspěvků

    4
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Pirát

  1. To jo, já ho mám, ale nemám moc příležitostí ho použít.
  2. Discord je sice bezva, ale pro mně nepoužitelný. Ve hře kterou hraju (WoT) se používá z 99,9% TS3 a při skládání týmu nikdo nezačne instalovat discord.
  3. No právě že ten TS3 jsem rozjel asi před třemi týdny a už si přesně nepamatuji jak jsem ho poprvé pustil, ale dnes jsem cvičně resetoval server, abych viděl jestli sám najede a právě že nenajel, tak jsem googlil a všechny rady buď nefungovali a nebo jsem jim nerozuměl. TS3 po resetech nenajížděl, tak jsem script pustit manuálně a vypsalo to chybu, tak jsem to zkusil přímo "./ts3server_startscript.sh start &" a najelo to, tento příkaz "./ts3server_startscript.sh start &" jsem vepsat na konec bootmisc.sh. resetoval server, ten se odpojil, připojil a TS3 jede.
  4. Taky jsem to zkusil, ale nějak mi to nešlo spustit. Nakonec jsem se vykašlal na spouštěcí script a všude napsal rovnou "./ts3server_startscript.sh start &" jak při prvním spuštění tak do bootmisc.sh. a funguje to Možná byl problém v tom, že jsem script dělal ve Windovs a Linux s nim měl problém, nevím. Může v něčem vznikat problém, když to spouštím bez toho scriptu?
×
×
  • Create New...