Jump to content

Pirát

Uživatel
  • Příspěvků

    4
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. To jo, já ho mám, ale nemám moc příležitostí ho použít.
  2. Discord je sice bezva, ale pro mně nepoužitelný. Ve hře kterou hraju (WoT) se používá z 99,9% TS3 a při skládání týmu nikdo nezačne instalovat discord.
  3. No právě že ten TS3 jsem rozjel asi před třemi týdny a už si přesně nepamatuji jak jsem ho poprvé pustil, ale dnes jsem cvičně resetoval server, abych viděl jestli sám najede a právě že nenajel, tak jsem googlil a všechny rady buď nefungovali a nebo jsem jim nerozuměl. TS3 po resetech nenajížděl, tak jsem script pustit manuálně a vypsalo to chybu, tak jsem to zkusil přímo "./ts3server_startscript.sh start &" a najelo to, tento příkaz "./ts3server_startscript.sh start &" jsem vepsat na konec bootmisc.sh. resetoval server, ten se odpojil, připojil a TS3 jede.
  4. Taky jsem to zkusil, ale nějak mi to nešlo spustit. Nakonec jsem se vykašlal na spouštěcí script a všude napsal rovnou "./ts3server_startscript.sh start &" jak při prvním spuštění tak do bootmisc.sh. a funguje to Možná byl problém v tom, že jsem script dělal ve Windovs a Linux s nim měl problém, nevím. Může v něčem vznikat problém, když to spouštím bez toho scriptu?
×
×
  • Create New...