Jump to content

Pajdalf

Uživatel
  • Příspěvků

    28
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Pajdalf

    pomoc Error 19

    [15:50:24] Error: Function not registered: 'SSCANF_IsConnected' [15:50:24] Script[gamemodes/projekt.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" Zdravím, error sem si našel musel sem aktualizovat sscanf2, což nechápu jelikož sem to nějak nepřeinstalovával nebo tak.. Díky moc za ten plugin, problém vyřešen! Díky, Pajda.
  2. Pajdalf

    pomoc Error 19

    Popis problému: Jakmile zapnu server (LAN) tak se mi nenaloadí gamemode a napíše to tenhle Error. Naposledy sem dělal pár dialogů s novou funkcí co sem se naučil, myslím si že chyba bude tam. Pokud kompiluji, tak nemám žádný error, až při spuštění samotného serveru. Kdyby bylo potřeba více kodu, stačí říct. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: Script[gamemodes/projekt.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" Kód: Dodatečné poznámky: Byl bych rád, kdybychom to společně opravili, díky Pajda.
  3. Zdravím, mám takový problém, že když do konzole či in-game přes rcon napíši "gmx" což způsobí restart serveru, napíše mi to tuhle věc: Script[gamemodes/Pajdalf.amx]: Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)" Nenačte se mi nic, to stejné i když zapínám server, ale to vše funguje. Děkuji za pomoc, Pajdalf
  4. Pajdalf

    pomoc Else

    Cituji svůj příspěvek: Nevím si s tím rady, prosím o vysvětlení připadné předělání tohoto kódu, děkuji. Poprosil jsem o vysvětlení nebo případné předělání, Lukasz mi to opravil Dále: Myslím, že jsem nic neporušil, přitom ty jsi tu porušil dvě pravidla ze tří viz. http://pawno.cz/topic/52126-pravidlá-pre-zakladanie-help-topicu/ A naposledy, přečti si Atomasuv podpis zde na fóru, díky. Poprosím o lock :-)
  5. Pajdalf

    pomoc Else

    Myslíš? Lukaszi, děkuji za upravení. A ty prosímtě raději nepiš, myslím že můj dotaz byl smysluplně podán, tak tu piš jen smysluplné odpovědi. Myslel jsem, že když mám závorku pod dcar, nemusím mít pod adminlevelem.. díky.
  6. Pajdalf

    pomoc Else

    Zdravím, mám takový problém s else.. Pokouším se dělat a-levely s příkazy.. ukázkový příkaz CMD:dcar(playerid, params[]) { new vehicleid; if(AdminLevel[playerid] > 0) if(sscanf(params,"d",vehicleid)) return SCM(playerid, COLOR_RED,"[ERROR]/dcar [ID vozidla] "); DestroyVehicle(vehicleid); }else{ SCM(playerid, COLOR_RED, "[ERROR]Nemáš admin práva!"; } return 1; } C:\Users\Pajda\Desktop\Sa-mp server\gamemodes\Pajda.pwn(334) : warning 209: function "cmd_dcar" should return a value C:\Users\Pajda\Desktop\Sa-mp server\gamemodes\Pajda.pwn(334) : error 010: invalid function or declaration C:\Users\Pajda\Desktop\Sa-mp server\gamemodes\Pajda.pwn(336) : error 021: symbol already defined: "SendClientMessage" C:\Users\Pajda\Desktop\Sa-mp server\gamemodes\Pajda.pwn(338) : error 010: invalid function or declaration }else{ - 334 SCM(playerid, COLOR_RED, "[ERROR]Nemáš admin práva!"; - 336 -- definované to mám takhle : #define SCM SendClientMessage return 1; - 338 Nevím si s tím rady, prosím o vysvětlení připadné předělání tohoto kódu, děkuji.
  7. EDIT: Opravil jsem to.. V publicu nad tím jsem měl zatoulanou závorku. Ano Includy mám všechny.
  8. Pajdalf

    pomoc GetInfo

    Jasně, díky za vysvětlení
  9. Pajdalf

    pomoc GetInfo

    Hp a Armor již funguje, ale ta Ip stále ne.. teď to ukazuje 00
  10. Pajdalf

    pomoc GetInfo

    EDIT: Blbne HP a armour - zobrazuje se nějaké vysoké číslo U IP se zobrazují pouze první dvě čísla. Obrázek - https://ctrlv.cz/S0QA CMD:getinfo(playerid, params[]) { new targetid; if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid, COLOR_RED, "[ERROR]Nejsi administrátor!!!"); if(sscanf(params,"d",targetid)) return SCM(playerid,COLOR_GOLD, "[Příkaz]/getinfo [ID]"); if(!IsPlayerConnected(targetid)) return SCM(playerid,COLOR_RED, "[ERROR]Hráč není připojen!"); new string[128]; new target[24]; new targetip[16]; new interior = GetPlayerInterior(targetid); new ammo = GetPlayerAmmo(targetid); new ping = GetPlayerPing(targetid); new weapon = GetPlayerWeapon(targetid); new Float:armour; new Float:hp; GetPlayerName(targetid,target, sizeof(target)); GetPlayerIp(targetid,targetip, sizeof(targetip)); GetPlayerPing(targetid); GetPlayerInterior(targetid); GetPlayerHealth(targetid,hp); GetPlayerArmour(targetid,armour); GetPlayerAmmo(targetid); GetPlayerWeapon(targetid); format(string, sizeof(string), "[INFO] {1E90FF}Jméno: {FFD700}%s, {1E90FF}Interier: {FFD700}%d.", target, interior); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, string); format(string, sizeof(string), "[INFO] {1E90FF}Zbraň: {FFD700}%d, {1E90FF}Náboje: {FFD700}%d.", weapon, ammo); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, string); format(string, sizeof(string), "[INFO] {1E90FF}Zdraví: {FFD700}%d, {1E90FF}Vesta: {FFD700}%d.", hp, armour); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, string); format(string, sizeof(string), "[INFO] {1E90FF}IP: {FFD700}%d, {1E90FF}Ping: {FFD700}%d.", targetip, ping); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, string);
  11. Pajdalf

    pomoc GetInfo

    Ano, ještě se chci zeptat.. Když v tom Stringu mám to Jméno: %s, ... Dá se udělat aby to Jméno bylo např. červenou barvou a jméno hráče zase nějakou jinou? Aby to bylo trochu přehledné.
  12. Pajdalf

    pomoc GetInfo

    Zdravím, vytvořil jsem si příkaz /getinfo [iD] Ale nevím, jak udělat u funkcí: GetPlayerInterior GetPlayerHealth GetPlayerArmour GetPlayerWeapon GetPlayerPing Aby to administrátorovy vypsalo ty fuknce.. Jekolikož, se tam doplnuje pouze playerid, v mém případě targetid.. Mám to udělat stejně jako např. GetPlayerName či GetPlayerPos? Kod příkazu: CMD:getinfo(playerid, params[]) { new targetid; if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid, COLOR_RED, "[ERROR]Nejsi administrátor!!!"); if(sscanf(params,"d",targetid)) return SCM(playerid,COLOR_GOLD, "[PŘÍKAZ]/getinfo [ID]"); if(!IsPlayerConnected(targetid)) return SCM(playerid,COLOR_RED, "[ERROR]Hráč již není připojen"); new Float:x ,Float:y, Float:z; new string[128]; new target[256]; new targetip[256]; GetPlayerName(targetid,target, sizeof(target)); GetPlayerPos(targetid, x,y,z); GetPlayerInterior(targetid); GetPlayerHealth(targetid); GetPlayerArmour(targetid); GetPlayerWeapon(targetid); GetPlayerPing(targetid); GetPlayerIp(targetid,targetip, sizeof(targetip)); format(string, sizeof(string), "[INFO]Jméno: %s, Pozice: X:%d Y:%d Z:%d\n Interier:", target,x,y,z); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, string); return 1; } Díky, Pajda.
  13. Když už je to otevřené, tak se ještě zeptám: GetVehicleRotation(veh, RX, RY, RZ); Nic mi nenašlo na googlu, akorát: GetVehicleRotationQuat Když tam mám GetVehicleRotation, tak mi to hodí že to nemám nadefinované, což je pravda - nevím jak to mám nadefinovat A ještě mi to hodí Warningy - Že jsem nikdy nepoužil RX RY RZ. Když tam mám GetVehicleRotationQuat(veh, RX, RY, RZ); tak mi to napíše: warning 202: number of arguments does not match definition Díky, Pajdalf.
  14. Pajdalf

    hledám Car spawn

    Zdravím, hledám FS na spawnování aut.. Ne přez dialogy, ale normálně příkazem: /car 411 nebo /car infernus. Ještě mám dotaz, když mám celý mód v ZCMD a nějaký FS budu mít v DCMD či normálně v publicu, tak nebude se to na serveru prát? Díky, Pajdalf.
×
×
  • Create New...