Jump to content

VolfikCzech

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Omg píšeš že máš problém že když se přihlásiš za rcon tak ti to dá ban a já jsem ti řekl že ten příkaz co je truercon tak že znamená že když ho napíšeš tak se ti tzv povolí podmínka abyes mohl přihlásit do RCON to znamená že když napíšeš do chatu /truercon Kyry(místoho Kyry tam může být cokoliv....) tak se ti povolí pouze tobě se povolí že se můžeš přihlásit pod rcon protže když ten příkaz nenapíšeš truercon Kyry tak ti to dá ban za neoprávněné přihlášení...ale jak si psak že si nejseš jistý nemusíš mít strach když to napíše kdo koliv nebo kdo koliv to zjistí ten příkaz tak mu to je stejně k P*ČI protože nezná RCON heslo pokud samozřejmě nemáš stejné rcon heslo jako v truerconu jak jsem psal ten příkaz tam je kvůli bezpečnosti kdyby ti někdo zjistil rcon ...
  2. Facepalm....Víš co to znamená vůbec truercon= True Rcon ? pravdivé rcon(heslo) to znamená že když ten příkaz napíšeš tak se tzv. uvolní podmínka a můžeš se přihlásit do RCON je to omnohem bezpečjnší kdyby ti někdo zjistil RCON heslo....
  3. Už vše opět funguje nyní se můžete připojit....
  4. Server opětně obnoven ! Bohužel byly smazány všechny účty tim pádem se hraje všechno odznova.Server přešel na nový ukládací systém,což znamena že by server už neměl padat.
  5. Možná pár malích bugu tam bylo 3,4 ale mod fakčil v pohodě jak psal Lyri až na to padání .Ale už na tom pracuje..
  6. jak to myslíš nehratelný ? jako že tam tet nikdo nehraje protože je v opravě ? a nebo jako že tam nikdo nechodí ? nebo že to nemá úspěch ?
  7. Bohužel ale musím vás upozornit že chyba proč vůbec padal server byla v databási a i někde jinde to znamená že jich bylo více.LYRIcS našel způsob jak tu to chybu napravit a už na tom pracuje do zítřka by vám měl sám on zde odepsat.Tím to se vám omlouvá že vznikli takovéto problémy.
×
×
  • Create New...