Jump to content

XLS-City

Uživatel
  • Příspěvků

    10
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Hod sem celý pickup i s tím povoláním taxikář
  2. Velký nápor ze strany lidí pawna :d mš přinutil zmšnit jméno svého gamemódu na : Amelia World

    1. Show previous comments  6 more
    2. D4n09
    3. Sweet

      Sweet

      já bych dal název módu Cunt Life ... to je takový pěkný na zapamatování a jednoduchý

    4. D4n09

      D4n09

      Cute Life třeba nebo rovnou Shit Life.... to jsou názvy --_-- prostě nepospíchej s názvem to nech až na konec a třeba někde vemeš inspiraci

  3. Nějak mě to pawno "sežralo ;)"... Začínám tvořit GM se jménem XLS-City pokud toto čteš Ewwe přidáš ho prosím do použitých jmen gm?

    1. Show previous comments  3 more
    2. D4n09

      D4n09

      XLS city už právě že existuje no jenom už nejede server s tím modem

    3. XLS-City

      XLS-City

      D4n09, žádný server ani gm se jménem XLS-City neexistuje ani neexistoval protože jsem asi 5 hod. hledat název XLS-City a nic ... takže...

    4. D4n09

      D4n09

      však ale byl ten mod :) já na něm hrál a nemůžeš o něm najít info protože to byl mod s 0 hráčema a majitel ani neměl webovou stránku víš ? :)

      prostě nebyl vůbec známej

  4. XLS-City

    ostatní Free-samp.eu

    Hele vím že teď schitám asi kritiku ( ) ale myslím si že tento hosting bude dostačující pro začátecnické servery aby zbytečně lidé kteří to neumí ovládat atd. aby neutrácely prachy třeba za fakahedu atd. ( toť můj názor ) A prosím ROCKERE dal by jsi mi svůj skype napiš mi ho prosím do SZ potřebuji s tebou něco probrat.(pokud máš skype) nechci to řešit přes email
  5. No ok... jsem deb*l neskopíroval jsem to ale... ted tu jsou tyto errory C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(59) : error 017: undefined symbol "PLAYERLIST_authed" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(59) : warning 215: expression has no effect C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(59) : error 001: expected token: ";", but found "]" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(59) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(59) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 4 Errors.
  6. Ahojte udělal jsem si registraci jednoduchou podle tohoto návodu: http://pawno.cz/topic/25250-registrace-pres-dialog/ A mám 6 stejných errorů jen na jiném řádku viz. dole C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(63) : error 017: undefined symbol "PlayerName" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(85) : error 017: undefined symbol "PlayerName" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(267) : error 017: undefined symbol "PlayerName" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(269) : error 017: undefined symbol "PlayerName" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(282) : error 017: undefined symbol "PlayerName" C:\Users\Miloš\Documents\scripty\XLS-City.pwn(284) : error 017: undefined symbol "PlayerName" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 6 Errors. celý kód zde: http://pastebin.com/HDqazQvR
  7. Ahojte, promiňte že zas otravuji ale prosil bych vás o jednu maličkost potřeboval bych jeden příkaz aby když napíšu /titul (id hráče) VIP tak aby mu to před jméno napsalo VIP (a aby to mohl jen určitý hráč) děkuji..
  8. Ježis tak se neblázdni asi jsem to téma přehlídl... ach bože (facepalm) ... Prosím o LOCK Jo a ještě chci dodat že to není stejnej script jako chtěl ten maník můj je trochu složitější(ale na stejným principu)
  9. Tak dobře dokončím sript a založím nový topic.. tak děkuji za odpovědi a doufám že mi pomůžete příšťe..
  10. adminscript mám hotovej z 80% prozatím bych tam dal EXIS
  11. Ahojte, chtěl bych vás poprosit jak udělat(co nejjednodušeji) příkaz /dotaz(dotaz s kterým potřebujeme pomoct) a aby to administrátorovi napsalo: Hráč X(id) se vás ptá na: otázka prosím odpovězte mu... odpověď by byla příkazem /odpověď id a(odpověď) a pak by se hráči ukázal dialog (typ MSGBOX) a byla by tam ta odpověď a tlačítko dole: OK.. Tak děkuji předem za odpovědi(jo a prosím nepište mi že kopíruji z SP vím že ano ale potřebuji to pro svůj GM ale tento script jsem nezvládl )
×
×
  • Create New...