Jump to content

Dai

Uživatel
  • Příspěvků

    11
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Dai

    pomoc WoW Server PHP-F. Panel

    fsockopen máš určitě povolený?
  2. "jen developera" tak to je jako si rict "jen" si se zakladnim vzdelanim podam zadost na post vojenskyho inzenyra. Kdo to bude za nefinancni ohodnoceni delat s nadsenim? Trinity nemusi vzdycky vydavat revizi jen z duvodu bugu, ale muze tam byt neco jinak nastavene a prubezne upravovane, tak se drzi kroku blizzardu.
  3. Nejstarší a nejrozběhnutější servery se stovkama podporovatelů. Dej těm stovkám hráču důvod hrát alespon hodinu jinde a máme se o čem bavit.
  4. Kdyby byla povolena eutanazie, už by si o ni wow free server scéna požádala. Je mrtvá.
  5. S tim bych az takovy problem nemel, hlavne at uz je tam alespon nejake vyuziti. Napada te duvod proc by z vetsich portalu mel nekdo zacit hrat u me behem 1-2 mesicu napr co zprovoznit nejdrive?
  6. Můžu se zeptat jakym způsobem si získal věrohodné výsledky fps testů?
  7. Psát pluginy pro 1.6, GTA SA a ještě minecraft je na jednu osobu hodně úkolů. Chodí sem vůbec někdo kdo tohle skutečně ovládá a zajímalo by ho to? Web nepotřebuji, mám své zdroje.
  8. Nezlob se na mě, ale když kamarádi chtějí hru označit jako špatnou, přirovnání padá na metin. O hru jsem se chvilku zajímal a to už by mělo větši úspěšnost možná WoW. Já to tady nikomu nevnucuju, chtěl jsem jen udělat průzkum a maximálně to nabídnout k spoluvyužívání kdyby byl zájem , nebudu tedy nalhávat jak je metin skvělá pařba.
  9. Tahle šílenost se ještě hraje?
  10. WoWko bych bral spíše jako minulost, to už se více prosadí to L2 v CZ/SK komunitě je přeWoWkováno. Investic jsem provedl dost od licence IPB, testování různých VPS, platba domén apod a tak bych něco podobného vytvořil sám než to zakoupit, nebo vzal nějakého autora podobného výtvoru na můj server se prezentovat. Člověk by řekl, že po tom lidé skočí když je tu možnost se někde usadit na kvalitním HW, zřejmě ne.
  11. i7-2600 , 8GB RAM, 100 Mbps linka Dedikovaný server v nejmenovaném CZ DC (skvělá odezva). Otázka na vás je jak by se dal rozumně využít protože do ted se nemohu rozhoupat pro nějaký nápad. Představa je založení herní komunity, neznámá je jaké hry poskytovat. Hry jako CS 1.6 už je dost složité prosadit díky shithostingům a naivním dětem s VIP. Minecraft by ten server slupnul pro pár hráčů a to se mi zdá jako škoda. Pokud máte nějaký soukromý nápad jak se serverem naložit tak prosím PM. V podstatě se ted rozhoduji co s tím a chybí mi inspirace. EDIT: O free hňuphosty je koukám zájem a tak bych se nebránil vzít ani někoho již s nějakou představou pod sebe na server, zatím to zřejmě nikoho nezaujalo. Díky
×
×
  • Create New...