Jump to content

Rupppak

Uživatel
  • Příspěvků

    9
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Rupppak

    html/css [HTML/CSS]Web

    Bez pochyb ... Označil bych to tím "pojmem" pro "přepisování" ale bohužel žádný neznám Určitě si stím stejnou práci práci nedal. Původní autor musel aspoň trochu popřemýšlet jaký udělá rozvržení stránek. A pak napsal ten CSS styl. Zatím co ten "přepisovatel" to pouze přepsal takže se to určitě té autorově práci nerovná. Umím číst i v binární soustavě jestli tě to uklidní. Omlouvám se sám sobě že to furt řeším protože to stejnak nemá smysl. Snad už mě opět nedonutíš abych dále přispíval do tohoto tématu.
  2. Rupppak

    html/css [HTML/CSS]Web

    Tady přece nejde o copyright ale o to proč sem posílá něco co stylové "obkreslil" upravil menu a přidal pár vět do indexu a co od toho čeká ... A ani se o tom že to "obkreslil" nezmínil protože čekal že na to nikdo nepřijde. Tečka dál už to řešit nebudu. A proč by to říkal? Copak se pirati.cz zmiňovali o tom, že by udělali stránky stejné jako má seznam.cz ? Přišli na to lidé sami. Autorovi je to vcelku jedno, jestli o tom někdo ví nebo ne. Ale obkreslit se může vše a trestné to není a pokud to udělal sám od základu, tak je to jeho práce a také se tak má a bude hodnotit. Řikej si co chceš obhajuj ho nějakýma pirátama ale prostě cizí práce je cizí práce i když to dotyčný prostě "přepsal" tak tím sice neporušuje žádný zákon ale je tomu tak že to prostě jenom přepsal a tak by se to mělo taky hodnotit. Jak by si mi ohodnotil kdybych nějakou stránku přepsal a upravil bych kontext ? Moje poslední slova.
  3. Rupppak

    html/css [HTML/CSS]Web

    Tady přece nejde o copyright ale o to proč sem posílá něco co stylové "obkreslil" upravil menu a přidal pár vět do indexu a co od toho čeká ... A ani se o tom že to "obkreslil" nezmínil protože čekal že na to nikdo nepřijde. Tečka dál už to řešit nebudu.
  4. Rupppak

    html/css [HTML/CSS]Web

    Jestli si myslíš že jsem to zkopíroval tak se mýlíš. Ale ano v podstatě jsem jen "okresloval" jeho styl. Dobře no, tak si "okreslil" jeho styl. Ale stejnak nechápu proč to sem teda posíláš když tam na té stránce není nic k vidění. Prostě si okreslil jeho styl dal tam na úvodní stránku pár slov a ještě si tám dáš Céčko Lost Truck ... fakt smutné A ty ještě chceš abysme ti to nějak hodnotili ... ach... Co si vůbec čekal ? Výborně Ewwe ta stránka je jednoduchá žádné zbytečnosti vypadá to opravdu skvěle ! ?
  5. Rupppak

    html/css [HTML/CSS]Web

    Asi si se nechal trochu "inspirovat" co ? http://dead.pf-control.de/m2mp/ Klasika ... ani žádnej header si nedokázal udělat Že to máte furt zapotřebí ctr + u, a pak upravit menu a dát si tam nějaké vygooglované pozadí a tady na pawnu to hrát jako kdyby to byla vaše práce. Fakt smutné.
  6. Stačí googlit s anglickýma klíčovýma slovy na netu je toho haldy... Php multi upload a máš tam příklady i s formem
  7. Rupppak

    pomoc $_POST

    Skus tohle, čtu data přes pointer který určuje řádek souboru. <?php $Target
×
×
  • Create New...