[email protected] 0 Odesláno před Září 1, 2020 V skratke nový server IP: 82.208.17.10:27101 VERZIA 0.3.7 Robime každý večer super eventy na začiatok sa ty hodi /novacik /help /gps /ukoly Upravený Paradise Mod Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Sbqq 2 Odesláno před Září 1, 2020 Tak pokud tam mas vazne super eventy jako Fallout, tak prijdu rozhodne Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Quiter 68 Odesláno před Září 1, 2020 před 1 hodinou, [email protected] said: V skratke To bolo vážne v skratke :D nechceš to trochu viac rozpísať? 1 Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Mivčo 84 Odesláno před Září 1, 2020 Je to sracka 🤷😂😂 prídem na server zadam /tunel (čo tento stunt pozná tak 1000 ľudí) a ty mi dáš Ban za flyhack 🤷🤦🤦🤦😂😂😂😂 tak toto som nevidel 😂 Ale inak mód je Paradise 🤷 a upravené je to tak iba pomocou FS 🤫 1 3 1 Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
[email protected] 0 Author of the topic Odesláno před Září 2, 2020 Kamo nedal som ty ban ja 1 Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
superAV 2 Odesláno před Září 2, 2020 ban za flyhack na tuneli som si uzil 1 Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Sbqq 2 Odesláno před Září 2, 2020 Takhle zpětně se mi zdá, že jsi fulltime developer Janik Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
D4n09 61 Odesláno před Září 2, 2020 před 38 minutami, Sbqq said: Takhle zpětně se mi zdá, že jsi fulltime developer Janik Já si to taky myslím Protože tamto tele zmizelo a najednou tady začal tenhle odborník Nahlásit příspěvek Citovat Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites