Jump to content

nabízím Pracovní místa v oblasti IT


Hip

Recommended Posts

je mi jedno jaké máš vzdělání. Pokud chceš dosáhnout něčeho velkého a něco tvořit ozvi se mi na email [email protected] s nějakým průvodním textem.

 

Neco velkeho? Treba delat weby za 7k? hm... 

 

 

Nepotřebuju nalákat lidi na plat. Pokdu je zajímá pouze plat, tak jsou pro mě nezajímaví a nechci s nimi spolupracovat.

 

A co je ma zajimat? tvoje "spoloctnost" s nulovou hodnotou delajici podprumerne weby, co dela kazdy freelancer?

Sorry kamo, ale nedelas na zadnych zajimavych vecech.

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Neviem s kolkatimi ludmi si robil pohovor ty, ale ked vidim co k nam chodi za ludi na pohovor do prace, tak sa obcas nestacim divit.

Doktorand, co ucil 2 roky programovanie na vyske nevie ani zaklady o OOP v C++ (dedicnost, polymorfizmus, AD-HOC, ...).

20 rokov stary senior programator, co nedokaze vyriesit ulohu pre stredoskolaka.

 

Od programatora v prvom rade pozadujem aby dokazal pracovat samostatne a netrebalo ho vodit za rucicku, aby vedel programovat na intermediate/expert urovni, poznal navrhove vzory a vedel si obhajit svoj nazor, preco to co robi je lepsie nez nieco ine. Napr. preco je eventloop pri 40-tich klientoch lepsi nez 40 threadov s 1 recv blocking socketom, atd. Aby sa dokazal ekvivalentne ohodnostit, odhadnut cas ktory stravy nad konkretnymi problemami a dokazal ich samostatne riesit. Dylinu za 5k, co toto nevie bohuze nepotrebujem.

 

Ked obcas vidim co su niektori schopny naprogramovat za 35k plat (ze grubbe), tak sa bojim pozriet na soft za 14k, z ktoreho clovek, co to robil mal tak 4-5k...

 

Ak hladas ludi, ktory to robia preto, ze ich to bavi a nie pre peniaze, tak ti poviem iba jedno (vlastne 2 veci):

1. Takto sa byznis neroby...

2. Kamos robil jeden soft, nechcel za to nic, ze to spravy preto, ze ho to bavy. Soft nevedel dokoncit za 2 mesiace, tak mu kamosi nanutili 100e aby to aspon dokoncil. Druhy soft dali robit kamosovy, co si za to vypytal 500e. Soft bol za 3 dni hotovy.

 

Co se týče toho co říkáš, tak pochopitelně software na zakázku, někomu kdo to neumí nedám za úkol. Já tady hledám především lidi na weby. Pokud jsi si nevšiml, to ty sem taháš celou dobu jen software. Co se toho softwaru týče, tak mám své lidi, kteří už něco mají za sebou (celkem slušné projekty)

 

Co se týče webů, ne každý web je zakázka za statisíce. Jednostránkový web se dá udělat za 5k i za méně, tak nevím co s tím stále máš. Ne všechno co dělám, jsou weby na zakázku. Mám i dlouhodobé spolupráce a dodavatele práce. Lidi které přijmu, je zcela jen na mě a taky zcela jen na mě, jak s nimi vynaložím. Pokud je člověku 15 let, což je teda minimum pro vykonávání práce a má disciplínu, chuť pracovat, učit se a nějaký malý základ co a jak, tak v čem je problém?

 

Vy ste ešte stále nepochopili, že hľadá deti/študentov, ktorí by mu robili skoro zadarmo a tešili by sa z toho, že aspoň niečo zarobia, niekde "pracujú" a budú sa cítiť "dôležito" ? :d

 

Samozrejme nič proti a dúfam, že sa ti bude dariť, máš to dobre vymyslené, len neviem či tam nebude vzhľadom na vek trochu chýbať "disciplína".. Však to poznáš.. akonáhle niečo potrebuješ mať hotové tak samé výhovorky, prípadne pôjde offline a zákazník čaká..  :)

 

 

Disciplína se pak ukáže. Pokud není, tak se s tím člověkem nemám dál o čem bavit. To je základ

Link to comment
Share on other sites

Však keď vás to nezaujíma tak vás to nezaujíma nechápem o čom sa tu ešte diskutuje :d Je to jeho vec čo ponúka poprípade čo za to ponúka. Ak niekoho nájde tak nájde a ak nenájde tak nenájde.....celkom jednoduché. Celé tieto "debaty" okolo toho sú maximálne zbytočné ako tento môj príspevok takže tak.

  • Líbí se mi to! (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...