Jump to content

hledám Programátor PAWN


ISearchYou

Recommended Posts

Zdravím,

hledám programátora PAWN pro nový herní mód typu FREEROAM.

 

Chápu, že programování nového herního módu, zvlášť na zakázku, je velmi časově a nervově náročná práce. Hledám proto zkušeného programátora, který je ochoten i pro budoucí spolupráci. Finanční ohodnocení za dokončení herního módu odhaduji na 10 000CZK. Tím práce ovšem nekončí a pokud programátor z nějakého důvodu nebude chtít spolupracovat dále, tak takového programátora nepotřebuji. Pokud si rozumíme, programátora PAWN hledám proto, protože o programování PAWN nevím nic a raději finančně ocením člověka, který tomu opravdu rozumí, takového člověka si samozřejmě budu "hýčkat" pro budoucí existenci herního módu - rozšíření, opravy bugů, změny, atp..

 

Vše bude jištěno smlouvou, aby v budoucnu nedošlo k nepříjemným situacím a samozřejmě pro ochranu díla. Myslím si tedy, že tato nabídka by měla být pouze pro osoby starší 18-ti let. Požaduji osobní kontakt, klidně na veřejném místě - nejsem úchyl, ale ve hře je poměrně dost peněz.

 

Je mi jasné, že většina se bude ptát co za herní mód to vlastně bude. Nazval bych to klasikou - FREEROAM typu singleplayer v multiplayeru. Ovšem, rád bych slovu "klasika" dal trochu kvalitnější ránu než Realna Zeme (bez urážky). Dost se mi líbil mod Miami Vice, ovšem poměrně dost věcí bych změnil a přidal. Mám rád přehlednost a kvalitu, nepotrpím si na nějaké nedodělky, chaos a špatnou optimalizaci. Pevně věřím, že moje nároky jsou vysoké a proto si myslím, že odměna je úměrná požadovanému výsledku. Jsem ochotný maximálně se podílet na vytváření, ať už ukládání souřadnic nebo 24/7 pohotovost pro upřesnění některých nejasností. Pokud uvidím, že člověk na to opravdu má a přesvědčí mě, že to dokáže a skutečně to dokáže - nedělá mi problém cenu za dokončení herního módu zvýšit. Ovšem, budoucí spolupráce je nutná. V jakém rozsahu bude, to už záleží na domluvě.

 

 

 

Pro více informací mě neváhej kontaktovat zde nebo na [email protected] (email vytvořen speciálně pro tuto nabídku z důvodu disktrétnosti) 

Edited by ISearchYou
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...