Jump to content

hledám Hledám lidi se zájmem o filmy/ seriály


MrGandy

Recommended Posts

Dobrý den,
po nějaké době konečně realizuji nápad vytvoření informačního celku s možností pustit si film či seriál přímo na stránce. Stránka se pořád dolazuje, ale už se jedná o funkční podobu. Postupně budeme přidávat seriály od nejúspěšnějších a k nim tvořit aktualizované informace, obdobně jako to má edna. Edna ale není v mých očích zrovna ideální. Sám jsem to poznal, když jsem překládal Mentalistu. Mám adblock, na stránce však mají, ať ho prosím zapneme, že autorům vyplácí odměny. Nikdy jsem nedostal ani korunu. Kolegové z CWzone to mají obdobně. Překládají opravdu mnoho seriálů, ale skutečný prostor pro prezentování (nikoliv odkaz na titulky) není. Rád bych pomohl tudíž zároveň menším překladatelům, obdobným překladatelským celkům a nabídl jim zázemí, kde mohou na jednom společném místě prezentovat svojí práci, sbírat své návštěvníky a mít je pro sebe. 

A ano, určitě zde bude spousta názorů, že obdobných stránek tu je spousta, apod. Je to jako všude jinde, ve všech ostatních oborech. Ano, myšlenka už je nějakou formou vyjádřena, jde ale o to jak. Já mám ale v hlavě mnoho nápadů, jak tuto myšlenku obohatit o spoustu věcí. A už samotná webová prezentace je dle mého originální. 

Rád bych zde oslovil případné seriálové nadšence, kteří by měli čas a pomohli nám se správou seriálových podstránek. Můžete mi říct, jaký seriál máte rádi, přidáme ho, přidavači přidají díly ke shlédnutí a vy se o něj můžete starat. A ano, mohu najmout někoho, kdo to udělá za peníze, ale to nechci. Proč? Protože já sám stránku tvořím kvůli tomu, že mám rád filmový a seriálový svět a hledám taky někoho takového. Ne někoho, kdo mi to za peníze udělá, ale někoho, kdo k tomu bude mít obdobný vztah, jako já. 

 

Kontakty:

Skype: gandy-filip

Email: [email protected]

 

www.filmovekralovstvi.cz

http://filmovekralovstvi.eu/

Link to comment
Share on other sites

Jenom, chci upozornit na na menší chybu, pokud sroluji na Vaší stránce trochu níže, začne se překrývat horní menu s textem v upoutávce na Arrowa, když ovšem jedu níž, tak tam to už zčerná a nic se nepřekrývá. ;) (Nevím, zda to je chyba nebo to máte naschvál.)

 

https://ctrlv.cz/gQ6O

 

PS.: Doufám, že aspoň ty filmy budou fungovat a nebude tam 5 odkazu na nefukční filmy nebo filmy, za který si musíš zaplatit (lepší koupit si DVD a přehrát si to víckrát :d ), aby si je mohl zhlédnout.

//Edit.: Možná by nebylo vůbec špatné to menu ztmavit trochu víc, dost to splývá s tím záhlavím (Arrowem). ;) Jinak stránky jsou pěkný až na sekci "Články". Ty články jsou tak trochu roztažené a když tam nemáš moc textu, tak je to takové prázdné, nějak bych to "smrsknul" dohromady. ;) (Jsou to jenom tipy, každému se libí něco jiného...) ;):d

Edited by D@ndys
Link to comment
Share on other sites

Ahoj, 

toto s tím menu je úmyslně, když sjedeš ještě níž na část se světlým pozadí, tak právě menu zčerná, aby bylo stále viditelné na bílem podkladu. Je to tak úmyslně, aby měl návštěvník menu stále na dosah. 

 

Okno s články pravděpodobně smrskávat nebudeme, ale základní text budeme zvětšovat, protože mně osobně příjde malý. 

 

Filmy, ani seriály nebudou zpoplatňované (datator, apod...). Ale to, že film jednou za čas na tom daném pehrávači zmizí je fakt, se kterým se perou pomalu všechny obdobné weby, které nabízí přehrátí přímo v okně. Momentálně je řešení jednoduché, protože ještě není filmů a seriálu tolik, je najmutý přidavač a v jeho práci je zároveň si hlídat funkční odkazy. S přibývajícím počtem to ale bude těžší a těžší... Jelikož ale cílíme na co největší automatizaci a programátor si s tím opravdu vyhrává, tak věřím, že s narůstajícím počtem filmů a seriálů zároveň ulehčíme proces selektování vadných přehrávačů. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...